Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:01 | October 22, 2014

Ny favorithårvård!

exithair

Min gode vän Fredrik på PR-byrån Pretto PR har tjatat hål i huvet på mig att jag ska testa en ny hårvårdsserie de fått in Exit Haircare.. och jag som jämt har 100 saker i huvudet samtidigt har bara sagt:- “nja.. senare kanske, jag har så mycket nu”.. bla bla. sen glömmer jag saker, sen kommer ett sms till, och ett till: “JAG LOVAR ATT DU KOMMER ÄLSKA DEM, jag hade inte tjatat på dig om jag inte var säker på min sak”

Så, igår fick jag ett bud hem med produkterna och jag är helt jävla förälskad, man brukar känna ganska direkt på hårvård tycker jag. Skickade på direkten ett sms till Fredrik och var helt lyrisk.. Schampot känns nästan som ett balsam, det blir inte sådär torrt och gnissligt som vissa schampon kan bli, utan håret blir lent, och balsamet är helt ljuvligt, mitt hår känns magiskt. Så från och med nu byter jag hårvård. punkt.

Huvudingrediensen i produkterna är Marockansk arganolja
Produkterna stärker både hår och hårbotten. Ej djurtestat
Doften? Magisk

Produkterna finns ännu inte online utan bara hos utvalda frisörer eftersom det är såpass nytt.
Men inom en snar framtid kommer de även att finnas på hemsidan

Tack Fredrik för att du var ihärdig, det lönar ju sig faktiskt ibland 🙂

/My friend Fredrik from Pretto PR sent me these products from Exit haircare yesterday. And I’m in love. I’ve never tried a schampoo this good before! It almost feels like a conditioner. and the conditioner, it’s heavenly.

The main ingredient is Moroccan Argan Oil.


16 kommentarer16 kommentarer om “Ny favorithårvård!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Innehållet det sulfater och sånt?
  Är det djurtestat?

  Reply
 • Och sånt? 🙂 hittar inga sulfater i ingredienslistan, och det är inte djurtestat

  Reply
 • Och sånt kanske är parabener? 🙂 Är för övrigt också intresserad av ingredienslistan!

  Reply
 • Skulle du kunna skriva ut de fullständiga ingredienslistorna för både schampot och balsamet? 🙂

  Reply
 • INCI EXIT ARGANOIL SHAMPOO
  Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Laureth Sulfate/Glycol Distearate/Cocamide-DEA, PEG-4 Rapeseedamide, Glycereth-2 Cocoate, Glycerin, Glycereth-7 caprylate/caproate, Dimethicone/Laureth-4/ Laureth-23, PPG-3 Caprylyl Ether, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Argania Spinosa (Argan) Nut Oil, Hydrolyzed Wheat Protein, Caprylic/Capric Triglyceride & Inula crithmoïde, Butylene glycol/Crambe maritima extract, Parfum (Fragrance), Benzyl salicylate, Hexyl cinnamal, Alpha-isomethyl ionone, Hydroxycitronellal, Geraniol, Linalool, Coumarin, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Sodium Chloride, Citric Acid.

  INCI EXIT ARGANOIL CONDITIONER
  Aqua, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Cyclopentasiloxane (and) Dimethiconol, MethylPropanediol, Argania Spinosa (Argan) Nut Oil, Glycereth-7 Caprylate/Caprate, Hydrolyzed Wheat Protein, Caprylic/Capric Triglyceride & Inula crithmoïde, Butylene glycol/Crambe maritima extract, Chondrus Crispus Extract, Hydroxypropyl Guar, Panthenol, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Glycereth-2 Cocoate, Cetearyl Ethylhexanoate/Isopropyl Myristate , Parfum (Fragrance), Benzyl salicylate, Hexyl cinnamal, Alpha-isomethyl ionone, Hydroxycitronellal, Geraniol, Linalool, Coumarin.

  Reply
 • Låter ju fantastiskt. Då är ju bara frågan var man kan köpa det?!?

  Reply
 • Hej Linda! Produkterna låter ju awesome! Om du har informationen, skulle du kunna skriva ut återförsäljarna till produkterna samt priserna på dom? OM du nu vet någonting om det.

  Mvh!

  Reply
 • Låter helt underbart! Vet du om de innehåller silikoner, mineraloljor, sodium lauryl/laureth sulfate eller ammonium lauryl/laureth sulfate?

  Reply
 • Låter väldigt bra 🙂 Skriv gärna om det när du använt det ett tag så vi får höra hur det gick 🙂

  Reply
 • En gnisslande hår efter schampo är ett tecken på ett rent hår utan silikoner och andra dåliga ingredienser.
  Tyvärr låter det som det är en del dåliga ingredienser i detta schampot då du säger att det känns som ett balsam.
  Schampo ska tvättas i hårbotten endast, gör man det slipper man det stora svinto håret många upplever.

  Reply
 • Vart köper jag detta schampoo? Om du säger att det är så bra så vill jag verkligen testa det!

  Reply
 • http://exitstore.se/
  där kan man köpa det iaf, men jag kan inte hitta nån ingredienslista och sånt blir jag alltid störd på iaf… 😛

  Reply
 • Går att köpa på Rinse salongerna 🙂

  Reply
 • Om någon fortfarande läser här för svar så kan jag tillägga att ingedientslistan finns under respektive produktinformation på exitstore.se, Tyvärr innehåller detta schampoot silikon och andra ämnen som inte är bra för håret. Som ovan skriver låter det för bra för att vara sant, och så är oftast fallet.. liksom nu.

  Reply
 • Heeej 🙂

  Jag har alltid tyckt att du haft sån fin stil Linda!!!

  Jag har precis startat ett modeföretag och det hade varit jättekul om jag kunnat skicka nåt som skulle passat dig.

  Maila mig isåfall!

  Ha en skön söndag!

  Reply
 • […] som läser Linda Hallbergs blogg missade nog inte hennes inlägg om det nya svenska hårvårdsmärket Exit Haircare. Nu har jag också testat produkterna och kommer […]

  Reply