Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:01 | October 23, 2014

Todays look – Butterscotch

23okt

Jag har använt/I’ve used
Too faced shadow insurance
NYX hot single eyeshadow Butterscotch
MUS Cake eyeliner black
Oriflame the one lash resistance mascara
Ardell Wispies

Läppar/lips
MAC Lipstick Hautecore

Kinder/cheeks
Youngblood lunar dust twilight
NARS Blush Boys don’t cry
NARS Bronzer Lunar dust


15 kommentarer15 kommentarer om “Todays look – Butterscotch”

  Hej! Om du tycker om DIY-projekt så titta in i min blogg. Den uppdateras med flera inlägg varje dag på roliga pysseltips / inredning m.m. Ha en bra dag! Mvh, Eevee. http://www.nattstad.se/eevee
  nattstad.se/eevee

  Reply

  Hej Linda! Tack för en bra blogg, jag älskar den! Du kan säkert sånhär mer än jag, jag vill ha längre ögonfransar men orkar inte krångla med lösfransar varje dag och förlängning är ganska dyrt, vet du om det finns något serum som verkligen fungerar? Jag har hört talas om Xlash men den hade ju förbjudna ingredienser tidigare, är det säkert att köpa nu? Vad skulle du rekommendera att jag gör?:) Massa kramar från mig 🙂

  Reply

  Hihi det där är ju typ samma makeup jag kör varje SAIK match, är du ett Skellefteå-fan? 😉 riktigt snygg make förresten 🙂

  Reply

  Hej Linda! Älskar verkligen din blogg och hela din stil, jag har följt din blogg i flera år! Men kan inte du börja lägga upp fler bilder rakt framifrån på dina makeuper eftersom det är så man ser sig själv i spegeln och så folk man pratar med ser än? 🙂 KRAM

  Reply

  Hej Linda !
  älskar din blogg, du är så duktig !! tänkte fråga om du kunde visa hur man sminkar överdrivet stora ögon! typ ”doll eyes”! hade varit super kul om du gjorde de 🙂

  Reply

  hej kan du berätta vilken stl du har på dina töj?

  Reply

  Hej Linda!
  Vilken fantastisk sminkning! Går det att få tag på den gula ögonskuggan från NYX i Sverige? Eller hur får man tag i en sådan?:)

  Reply

  Hej Linda! Jag är på jakt efter en bra sminkspegel, och såg på någon hemsida att du har en med ljus ovanpå varandra. Jag undrar om det är en bra spegel där resultatet blir som man tror när man kommer ut också!? Tack för svar 🙂

  Reply

  Hey Linda, I was just wondering where you got these fantastic glasses from? Also haha I know you are Swedish and just translate for your fans like me, but just wanted to tell you this comment section is only in Swedish and therefore not so English friendly. I had to google translate it all! Haha

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här