Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:27 | October 27, 2014

Youtube collab – Jag sminkar Clara Henry till en man

Smartphone? Click HERE to watch the video

Här kommer en av de videos jag och Clara spelade in häromdagen, nästa video kommer på torsdag eller fredag. Hoppas ni gillar 🙂


6 kommentarer6 kommentarer om “Youtube collab – Jag sminkar Clara Henry till en man”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • ÅÅååh var köpte du linnet!? och byxorna?!

  Reply
 • jag tycker du är en grym makeup-artist Linda, men jag blir lite lätt tveksam till det här. det här med att ha en bild av hur en snubbe ser ut och att upprätthålla vad manlighet är. typ ingen av mina vänner som identifierar sig som män ser ut så. jag har inte varit lika tveksam om Clara hade blivit sminkad och fått en makeover till en manlig skådespelare eller liknande. det kan vara värt att tänka på, vad manlighet innebär och varför det finns en sådan stereotyp.

  Reply
 • Jag har ganska nyligen hittat till din blogg och bara alskar den, särskilt dina videos! Jag brukar aldrig kommentera pa bloggar men kande att jag tvungen att ge dig cred for denna make over. Den ar grym! Bortse fran den fåniga hen-kommentaren ovan, att folk alltid ska hitta nagot att klaga pa.

  Reply
 • Var kommer din topp ifrån? Hade varit så glad för ett svar!

  Reply
 • Jag tycker att det är sjukt bra och framförallt roligt att titta på! =) Du är verkligen duktig! När du sminkade dig själv till kille var också jäkligt bra! =)

  Reply
 • I went to tons of links before this, what was I thikginn?

  Reply