Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:30 | October 31, 2014

BTS – Make up artist in action

angelica

BTS från gårdagens plåtning. Sotade Angelicas ögon på ett sätt hon inte rikigt är van vid. 🙂 mer bilder kommer!

Foto: Linn Hansson
Makeup/hår: Jag
Modell: Angelica Blick


5 kommentarer5 kommentarer om “BTS – Make up artist in action”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så snygg sotning, I LOVE IT!! 😀

  Reply
 • Stort tack för en underbart inspirerande blogg! Jag har aldrig varit så intresserad av smink och tyckt att det varit svårt, men här lär jag mig varje dag! Kvaliteten på din blogg är fantastisk! YOU GO GIRL!

  Jag har en fråga om sminkborstar, jag har precis köpt Nars rouge och solpuder, Laguna och Orgasm, och vet inte vad för borstar man helst ska använda? Vad rekommenderar du?

  Kram!

  Reply
 • Såååå snyggt, tutorial pleeeease 😉

  Reply
 • Snacka om att ha perfekt hy!

  Reply
 • vill jätte gärna veta om du sminkar brudar. För personliga event. Maila mig gärna nå nummer jag kan nå dig på 🙂

  Reply