Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:20 | November 3, 2014

Svar på läsarfråga: Kommentarer

Linda, Varför svarar du inte på kommentarer längre?

Svar: Svaret är enkelt, och jag är SÅ frustrerad över detta, för det är verkligen ett problem, men det är någon form utav bugg i själva wordpress som gör att det tar ungefär 5 minuter från dess att jag tryckt på “Svara på kommentar” tills dess att kommentaren faktiskt kommer iväg.

Och skulle jag under tiden svara på en annan kommentar, och den förra kommentaren skickas iväg, så raderas den jag nyss skrev. Det är SÅÅÅÅ störigt, och jag har förbannat mig så mycket över detta så nu har jag helt enkelt struntat i att svara. Jag blir bara arg och irriterad på hela grejen.
Men jag har tagit upp detta och det ska ordnas inom snar framtid hoppas jag.

Ibland HATAR jag teknik!!!

Hoppas ni förstår, jag vill verkligen kunna svara på era frågor! Kanske ska ta en videoblogg där jag svarar på era frågor snart? vad tycker ni?

/Linda, why don’t you answer to comments anymore?

Answer: The answer is simple, and I am so frustrated!  but it is something wrong in WordPress which means that it takes about 5 minutes from the moment I click “Reply to comment” until the comment will actually go up.

If I answer another comment at the same time, and the other comment goes up, the last one will be deleted. It’s soooooo annoying, and I have cursed so much about this so now I have simply neglected to respond. I just get angry and annoyed at the whole thing.
But I hope this will be figured out soon!

Sometimes I hate technology !!!


23 kommentarer23 kommentarer om “Svar på läsarfråga: Kommentarer”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • hej linda! Jag har blondt hår, klarblåa ögon och är rosa och kalltonad i ansiktet. Vilka ögonskuggsfärger passar mig? Har du några paletter att rekommendera? Älskar din blogg, kramkram

  Reply
 • Du kanske kunde samla några kommentarer och svara i ett eget inlägg? Vet att Egoina gör så ibland och det gör ju så att många som undrar ungefär samma saker kan få svar samtidigt 🙂

  Reply
 • Jaaaa videoblogg med svar på frågor! Har så många frågor jag aldrig ställer. Så det skulle vara perfekt!

  Reply
 • Jaaaa videoblogg med svar på frågor! Har så många frågor jah aldrig ställer. Så det skulle vara perfekt.

  Reply
 • Jaaaa, jättegärna en video med svar från en frågestund! 😀

  Reply
 • Hej! Kan du inte berätta lite om hur du blev makeup artist? Om du gick någon speciell utbildning och så! 🙂

  Reply
 • Videoblogg för svar på läsarfrågor vore kul! Du köre ju med Q&A:s vid nåt tillfälle:)
  Kram!

  Reply
 • Jaa! video låter bra! Frågade förut om veganskt smink/verktyg och undrar om du använder dig av det och vart man kan köpa det 🙂

  Reply
 • Ja, en videoblogg hade vart jättebra 🙂 vill då passa på att fråga (om du tar upp andra frågor än sminkrelaterade). Jag har nyss tagit septum så undrar vart du fått tag på den lilla ringen som du har?

  Reply
 • Hej! Jag har nu lagt upp en äkta Miss Dior Chérie i 2005 versionen på tradera! Vet att det är många som saknar den och den är extremt eftertraktad! Passa på nu! 🙂

  Reply
 • Haha jaaaaaa!
  Då kan du berätta var den svarta, lite genomskinliga tröjan i ditt inlägg “början på min karriär som reklamskådis” kommer ifrån 😉

  Reply
 • Hoppas det löser sig 🙂

  Reply
 • när du ändå gör en video på svar kan du göra en ögonfrans video 😉

  Reply
 • Everytime I try to post a comment it never works.. I understand your pain.

  Reply
 • Hej Linda!

  Skulle vara jättekul om du kunde göra en video med Q&A. Jag har några frågor som jag skulle vilja få svar på. 1. Hur tvättar du dina sminkborstar, och hur ofta? 2. Jag använder primer under min mineral foundation, funkar det lika bra som en dagkräm, eller ska man kanske ha både och? 3. Har du något tips om hur man får läpparna att inte torka medans man har läppstift på? Skulle vara kul att få svar. 🙂 Älskar din blogg och din youtube kanal, har lärt mig ENORMT mycket av dig! Kram! <3

  Reply
 • Blir samma när jag ska kommentera :/ har märkt det den senaste tiden att det tar väldigt lång tid innan kommentaren skickas i väg, och visst är det irriterande. Hoppas att det kommer lösa sej

  Reply
 • Jaaaa, gör det! 😀

  Reply
 • Ja, gärna en frågestund! Jag har en knepig fråga om basen – foundatioen. Är med på hudtoner, varm/kall, och om man behöver mer fukt eller inte. Däremot så är det så svårt att hitta en NYANS som passar mig. Mitt ansiktet är brunare och min hals ljusare (rätt rödflammig i ansiktet), vilket gör det svårt att få allt att smälta ihop. Tar jag en nyans för mitt ansiktet är jag mörkare än på halsen, och tar jag en nyans likt den jag har på halsen blir jag grå och vit i facet.

  Fler måste uppleva detta problem?
  Vad gör man? Har inte haft en bra bas på över ett halvår.. :/

  Reply
 • Jag får ibland inte iväg det jag kommenterar till dig…. D:

  Reply
 • Jag har också märkt att det tar lång tid för kommentaren att komma upp här. Sen är det nån hm reklam som kommer upp det första när man kommer in på sidan som man måste klicka bort..då blir hela skärmen svart i ett par sekunder innan sidan kommer fram. Så ibland trycker man uppdatera, och då börjar det om. Eller är det bara min dator som är seg? 🙂

  Reply
 • Jaa, gjerne! Skulle veldig gjerne likt og visst hvor du har kjøpt speilet du bruker når du sminker deg? (Har sett du har et lite rundt ett når du lager videoer)

  Reply
 • så är det att kommentera också…

  Reply
 • Hej Linda!
  Jag smygsåg i en video en av dina outfits och jag tycker det skulle vara sjukt kul om du kanske gav tips på kläder och visade vad du har på dig? Du verkar ha en galet ball stil!

  Reply