Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:20 | November 4, 2014

Videotutorial, Quick done – Red glitter eyes

Smartphone? Click HERE to watch the video


5 kommentarer5 kommentarer om “Videotutorial, Quick done – Red glitter eyes”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Helt klockrent 🙂

  Reply
 • Hej! Jag tror du har en svart pick på din kamera 😉 Det är iallafall en svart prick i dina filmer!

  Reply
 • Hej! skulle inte du kunna visa en sminkning på någon med asiatiska ögon. Jag ska göra en brudsminkning på en tjej med väldigt små asiat-liknande ögon och det skulle vara roligt om du hade några tips! 🙂

  Reply
 • Hej Linda! Första gången jag kommenterar på din blogg, tjoho! Jag undrar om du skulle kunna skriva ett inlägg om dina smycken till din septumpiercing? Vart kan en beställa/köpa dem? De är verkligen de snyggats jag sett! Har själv septum piercad men i brist på snygga smycken går jag för det mesta runt med en retainer just nu :/

  Reply
 • Hej! Ser inte vad första ögonskuggan heter och vad det är för märke? 🙂

  Reply