Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

21:29 | November 4, 2014

Wang för H&M

wanghm

Imorgon kommer äntligen vår editorial upp på Mode & Skönhet!
Vi plåtade såklart hela Wang för H&M-kollektionen! SÅ snygga plagg och jag kommer bli så sur över att jag inte hinner åka in till stan när kollektionen släpps och därmed lär jag inte hinna haffa några av plaggen alls!

Stay tuned


6 kommentarer6 kommentarer om “Wang för H&M”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så snygga plagg verkligen !

  Reply
 • Hej Linda!

  Jag vet att du jobbar på MUS så därför frågar jag dig! Jag fick en svart highlighter i min glossybox den här månaden, den heter Hightech Lighter Space, har verkligen INGEN aning om hur jag ska använda den då det står att man kan ha den på läpparna, under ögonbrynen, kindbenen och ställen man vill ljusa upp…men den är svart så det blir inte direkt ljusare? Hehe..skulle vara snällt med nått litet tips 🙂

  Reply
 • Tror den är till för att användas som en primer under skuggor 🙂

  Reply
 • Använd som primer under en sotning eller sminkning med mörka färger, smeta ut den på ögonlocket och packa på färg! Lite missvisande att det står ljusa upp när den är svart men det gäller dom andra färgerna som går att använda som highlighter (ögonbryn, kindben osv) 🙂 Och när det gäller High tech lighter är det verkligen less is more som gäller, man behöver inte alls ta speciellt mycket av det, tar man för mycket blir det inte bra.

  Reply
 • Tack så mycket för tipsen! Får prova mig fram lite, dock inte på kinderna och läpparna kanske 😉

  Reply
 • Jäklar vilken snygg ögonmake på Angelica!

  Reply