Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:10 | November 5, 2014

Editorial: Angelica Blick x Wang

linnhansson_12

Nu ligger editorialen vi gjorde ute!
Klicka på bilden eller HÄR för att se alla bilder
Psst.. förresten, visste ni att Spotlife har en egen mode & skönhetsdel? Det kan vara lite svårt att hitta dit kan jag själv tycka. Där kommer upp artiklar varje dag om just mode/skönhet, tips&trix, kollage, de senaste trenderna osv. Missa inte det! 🙂 Klicka HÄR för att komma dit

/Our editorial is finally up! Click on the picture or HERE to see all of the pictures


6 kommentarer6 kommentarer om “Editorial: Angelica Blick x Wang”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Helt fantastiska bilder!

  Reply
 • Hej Linda!
  Jag blir super inspirerad av dina olika makeups varje dag och undrar om du har några bra tips på kurser man skulle kunna gå mest för att lära sig själv mer om olika tekniker? Jag är student så plånboken är tyvärr inte jätte stor. Super tacksam för alla tips. =)

  Reply
 • Var går gränsen för hur “extremt” smink du går ut med/använder till vardags.
  Ibland gör du ju ganska galna sminkningar och vilka gör du bara för skojs skull och vilka kan du faktiskt ha på dig till vardags? Vore kul om du la upp bilder på de sminkningar du använder och inte!

  Reply
 • Häftig look! 🙂

  Reply
 • Ska ögonen vara sådär derpiga? o.O

  Reply
 • Vad händer med ögonen på bilden? 😮

  Reply