Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:16 | November 13, 2014

Linda testar: CC cream från Apolosophy

cccream

Jag är inget big fan utav bb-creams, inte på mig själv iallafall, men cc-creams däremot, de gillar jag desto mer!
Har provat Apolosophys color control cc-cream idag och jag tycker den håller måttet. Den jämnar ut huden utan att täcka för mycket, och ger en matt yta (har man blemmor kan man täcka dem med concealer efteråt)
På bilderna har jag ingen concealer under just för att ni ska se hur den täcker utan concealer.
Den är dessutom väldigt skön på huden. Kan användas med eller utan puder ovanpå.
Man kan antingen jobba in den med rengjorda fingrar eller pensel. Har man torra partier i ansiktet så skulle jag föredra pensel då för mycket gnuggande med fingrar kan rugga upp fnaset i ansiktet, medan en normal/fet hy absolut kan använda fingrar eftersom krämen smälter in fint i huden då. Men det är såklart en smaksak.

Produkten finns  tre nyanser: Light beige, Medium beige och Dark beige (jag har light beige)
pris: 139:- /27ml på apotek hjärtat

/I’m not a big fan of BB creams , at least not on myself , but I really like cc- creams!
Have tried Apolosophys Color Control cc -cream today and I think it’s great! It evens out the skin without covering too much, and gives a matte finish ( if you have blemishes you can cover them with concealer afterwards)
On the pictures I have no concealer.
It is also very comfortable on the skin. Can be used with or without powder on top .

You can either work it with clean fingers or a brush. If you have dry patches on your face I would prefer a brush when too much rubbing with fingers can make your face look even more dry, while a normal / oily skin absolutely can use fingers because the cream blends in beautiful with the skin then. But it’s of course a matter of taste .

The product is three shades : Light Beige, Medium Beige and Dark Beige (I have light beige)
price: 139: – / 27 ml


9 kommentarer9 kommentarer om “Linda testar: CC cream från Apolosophy”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej! Har du något tips på foundation för ljus olivfärgad hy? Skulle du kanske kunna göra ett blogginlägg/vlogg om just olivfärgad hy? Tror inte att du gjort något sådant tidigare, om jag inte minns fel. Har sjukt svårt att hitta rätt färg på foundation. Använder just nu MAC Studio Fix Fluid i nyans NC15 men den är inte tillräckligt grön. Alternativt om du vet av något grönaktigt man skulle kunna blanda sin foundation med för att få rätt färg?

  Reply
 • Den såg bra ut 😀 bra pris på den med!

  Reply
 • hur förvarar du dina lösögonfransar?

  Reply
 • Tyckte att Max factors cc var helt fantastisk! Så fuktgivande och täckande…tyvärr säljs den inte i Sverige längre…

  Reply
 • En liten fråga…vad är egentligen skillnaden mellan BB- och CC crème?

  Vilken är bäst till vilken hud och varför?

  Reply
 • Ehmn, jag kanske är korkad men jag har aldrig riktigt förstått skillnaden på BB-creme och CC-creme eller vad det egentligen är……?

  Reply
 • Hej!
  Vet att du har lite svårt med att svara på kommentarer och den här frågan är väl lite svår att svara på egentligen men du kanske har något tips som hjälper mig.

  Jag vet inte vad det är, men när jag sminkar mig, använder bare minerals eller make up store cc foundation som bas, sen concealer för att täcka vissa blemor sen kör jag ett blothing powder från make up store, sen går jag vidare och kör ett solpuder från chanel (uppe vid pannan, hakan, och kindben) och sen ett rouge. sen bara mascara, bryn och något på läpparna, antingen med färg eller utan. Nu till mitt problem, när jag väl har sminkat mig så tycker jag att jag ser helt dassig ut i ansiktet, vet inte om det är brynen eller om det är något annat men jag tycker inte att det ser bra ut, något är fel men jag kan inte komma underfull med vad det är. Har du något tips på vad jag kan göra annorlunda? Vet att det är jättesvårt för dig att svara på men minsta lilla kanske kan hjälpa mig.

  Får så mycket tips och inspiration av din blogg, fortsätt med det du gör för du är grym!
  Kram Frida

  Reply
 • Har också den hemma men min luktar jättekonstigt! Har din någon skum doft??

  Reply
 • vill också veta skillnaden mellan bb och cc cream!:)

  Reply