Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:30 | November 14, 2014

Glödande naglar

ombrered

Gjorde en glödande ombre-look till kvällens spotlife-middag.
Ska försöka komma ut en liten sväng trots att jag varken känner lukt eller smak längre. haha, men febern har lagt sig iallafall och jag känner mig inte sjuk i kroppen.

Jag är lite nervös över ikväll faktiskt.. I inbjudan står det “Av jord är du kommen, jord skall du åter bli” och klädkoden är “Sorg” samt att vi fick en begravningsbukett med vita liljor tillsammans med inbjudan.. Vad är det som kommer hända? Kommer spotlife läggas ner? Byta namn? spekulationerna går..Jag är sååååå nyfiken!! Och det är tydligen bara 2-3 pers på kontoret som vet vad det handlar om.

Aja. till nagellacken:
Lacken jag använt är
Recessionista från Essie
Red hot rio från OPI
Juice bar hopping från OPI

/New ombre nails for tonight:
Essie “Recessionista”
OPI “Red hot rio”
OPI “Juice bar hopping”


5 kommentarer5 kommentarer om “Glödande naglar”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här