Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:29 | November 15, 2014

Todays look – Uninterrupted

15nov

Jag har använt/I’ve used
NYX HD eyeshadow base
MAC Eyeshadow quad Maleficent
MAC Eyeshadow Uninterrupted
NYX slide on eye pencil black
Oriflame the one lash resistance mascara

Läppar/lips
MUS Lipstick Bare
MAC Lipstick Fleshpot
MUS Gloss lips Virgin

Kinder/cheeks
NARS Blush Orgasm
MUS MS Smog
Pür minerals illuminating powder Afterglow


24 kommentarer24 kommentarer om “Todays look – Uninterrupted”

  How do you make your make-up last? When going out my make-up always fades.

  Reply

  Hej! Hur noga ska man egentligen vara med bäst-före-datumet på olika produkter? T.ex. en flaska värmeskydd räcker betydligt längre än 12 månader…
  Tack för alla tips! Du är verkligen jätte duktig! 🙂 Kram

  Reply

  Linda where’s your septum piercing from? 🙂
  Please answer?

  Reply

  Du är fin. Men så störande att du ska göra den där minen med putande läppar på varenda bild. Exakt samma putmun på vaaarje bild.

  Reply

  Hejsan! Brukar kolla på din blogg och insta några gånger varje dag och du ger ju verkligen jättemycket inspiration! Så pass att även jag tänker bli make-up artist. Gillar inga andra make-up artister :S MEN! Det var inte det jag skulle säga… jag satt nyss och kollade på youtube på din contouring film och du uttalar fortsätta (fortsätt?) Väldigt roligt och har länge tyckt att jag känner igen din dialekt! Så googlade jag och såg att du kommer från Sölvesborg (själv bor jag i Ronneby). Tycker att det är väldigt roligt att du som kommer från en småstad har blivit så framgångsrik! 😀

  Reply

  Vad heter den bruna färgen du har använt på hela ögonlocket?

  Reply

  Åh, vad jag älskar din hårfärg! Jag har färgat håret mörkrött och ska göra det ännu rödare, så det är kul att se att man kan göra så många olika typer av sminkningar utan att det skär sig med håret 🙂

  Reply

  Hej! När du skriver “MAC Eyeshadow quad Maleficent” Skulle jag vilja veta vilka skuggor du använder i den.

  Reply

  Hej Linda! Kan inte du snällasnälla berätta vart du handlar dina septums från?? De är så sjutk fina allihopa! *emoji med hjärtögon* 😀

  Kram,
  Elinn

  Reply

  Gå in på min blogg och kolla på när jag vägde som mest och bilder ifrån nu! 🙂 Jag har gått ner 50 kg!

  Reply

  Davines Alchemic shampoo & contitioner funkar (tror jag) som en färgbomb och tar på både färgat och ofärgat hår. Den finns i rött om jag inte har helt fel. Har själv inte testat men tänkte tipsa om den ändå! Lycka till med håret 🙂

  Reply

  snälla gör en tutorial på denna mejk!!!! <3 p.s nu är sjukt talangfull och vacker!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här