Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:48 | November 18, 2014

Raindeer

btsraindeer

Jag har legat och sovit tills nu typ. Lyckades till och med sova med Linus och sticksågen utanför dörren i högsta hugg.
Haft en sjuuukt bra dag, men en mindre bra natt där jag blev väckt mitt i natten av att jag fick veta att vår modell inte kunde komma idag, mitt hjärta hoppade upp i halsgropen och jag kunde inte sova sen. På det gick jag upp snortidigt för att sedan påväg till tåget få veta att vi hade modell, och det gick så J*LA bra 😀 Tack Madde och Linn för att ni är såna klippor! och till Ida på Elite som fixade allt i sista sekund.
Bilder kommer såklart upp på Spotlife inom kort
(Alla bilder utom första är lånad utav Linn)


5 kommentarer5 kommentarer om “Raindeer”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här