Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:01 | November 21, 2014

Glittriga helg-naglar

glitternaglar
Inför helgen kände jag att glittriga naglar kunde vara fint.
Så jag målade hela nageln med China Glazes “I’m not lion” och duttade på lite utav Essies “Summit of style” på nagelns tipp.

/Glitter nails for the weekend.
I used “I’m not lion” from China glaze and “Summit of style” from Essie


12 kommentarer12 kommentarer om “Glittriga helg-naglar”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Var har du köpt dina ringar? Jättefina!

  Reply
 • Så snyggt! 😀

  Reply
 • Hej, jag har bloggat i ett år nu på nattstad med kategorin mode/livstil och jag har bland annat varit veckans blogg där och haft 70 000 läsare på en vecka! kika gärna in, då jag nu försöker förbättra min blogg ytterligare! kram http://www.nattstad.se/LovisaBriggert

  Reply
 • Hej! Skulle bli jätteglad om du svarade för det är så svårt att hitta bra täckande nagellack med glitter! Hur många lager behövdes för ditt resultat ? Vet du något annat bra glitter nagellack ?
  Tack för en bra blogg !:)
  Mvh Alice

  Reply
 • Hej Linda! Jag undrar om du kan göra ett inlägg där du skriver om vilket ljus som är bäst att ha när man sminkar dig om man inte har tillgång till fint dagsljus? Vad finns det för lampor man kan köpa både dyrare och även väldigt billiga. Vad ska man tänka på att ha för ljus för att slippa det hemska när sminket ser flawless ut hemma men inte när mab kommer ut i dagsljus! 🙂

  Reply
 • Huuuur fasen får du bort glitternagellack?!?! Jag vill använda det mest hela tiden men jag pallar inte att sitta i hundra år för att försöka få bort det!!!

  Reply
 • Googla foliemetoden, det underlättar till 100%

  Reply
 • Finns speciellt glitterunderlack också, som gör att en kan skala bort lacket när en tröttnat, utan borttagningsmedel.

  Reply
 • Snyggt!

  Reply
 • Hej Linda! sjukt snygga ringar du har på bilden, var kommer de ifrån?:) kram

  Reply
 • Hej! Tack.. jag har ingen aning faktiskt, men H&M antar jag 🙂

  Reply
 • så snyggt!
  Älskar nagellack 😀 Har till och med skrivit en krönika om det 😛 haha

  Reply