Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:30 | November 24, 2014

Collection exclusive – Pure reds

purereds

Jag är lite sen på denna båten, men tänkte visa er Loreals lyxiga kollektion lack och läppstift “Pure reds” som är skapade av Doutzen Kroes, J.Lo och Blake Lively.
Lyxiga röda toner där läppstift och lack matchas snyggt.
Jag gillar helt klart Blakes kombo allra bäst, och Loreals läppstift ger mig flashbacks till ungdomen, för enligt mig så är det Loreal som har den absolut mest klassiska läppstiftsdoften!

Färgerna:
Doutzens läppstift är lite mer åt det orange hållet, likaså lacket
Blakes läppstift är en kall röd ton åt det blå, och lacket går åt det lite murriga vinröda
J.los stift har en mer varm röd färg, och lacket är klassiskt rött

Vilken kombo gillar ni bäst?

Produkterna är limited edition och ligger på 129:- och lacken 59:-

/Totally forgot to show you Collection exclusive from Loreal!
I may be a little bit late.. but I really like these combos by Doutzen Kroes, J.Lo & Blake Lively.
Wich one do you like the most?


10 kommentarer10 kommentarer om “Collection exclusive – Pure reds”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Blake då jag älskar lacket och dessutom har en kallare hudton!

  Reply
 • jag vill ha alla haha! men kommer nog köpa antingen blakes eller kroes! tror de passar mig allra bäst nämligen!

  Reply
 • Jag har införskaffat mig både Blakes och JLo’s läppstift. Var definitivt ute efter Blakes då jag letat efter ett klassiskt rött som är kallt och går mot blått. Då jag är neutral i hudtonen så passade även JLo’s, som makeup artisten sa till mig är en neutral ton, varken varm eller kall, då jag inte gillar varma toner i ett rött läppstift, men hon kanske var en försäljare ut i fingerspetsarna haha.. Men trivdes även i JLo’s, så ingen skada skedd.. Men håller med – Blakes är såååå fin 🙂

  Reply
 • Hej! Jag undrar bara vart man kan köpa dem?:) Tacksam för svar:)

  Reply
 • Åå jag vill verkligen ha ett av dem.. Men har svårt att välja då jag vill ha ett som liksom passar mig. Jag är väldigt varm i hudton och hår men fortfarande ljus, så min hudton är åt det gula hållet. Jag gillar Blakes ton mest men känns som att det inte kommer passa med en så kall ton mot mig som är varm?

  Reply
 • Alltså är det bara jag som undrar hur man vet om man har varm eller kall hudton…? Haha känner mig helt trög men vet verkligen inte!! Jag är väldigt blek och väljer alltid den ljusaste nyansen på foundation/puder/concealer osv och det brukar funka. Men om jag är kall eller varm och vilket läppstift som passar mig bäst? Ingen aning!!

  Reply
 • Ett tips är att kolla på dina blodådror på “undersidan” av din handvrist. Om de ser blåa ut är du kall, om de ser gröna ut är du varm. Om du däremot ser både blått och grönt som jag, är du neutral 😉
  Sen finns det såklart andra sätt att kolla på, men detta är ett tips ;).. Sedan kan jag själv se att jag är varm i hudtonen men har kalla gröna ögon, så ja jag är nog neutral haha

  Reply
 • Okej tack för tipset! 🙂 tycker nog de ser ganska blåa ut men lite gröna på vänsterarmen. Tror nog jag är ganska neutral! Har ganska varma gröna ögon (typ mossgröna) och har ganska mycket varma/guldiga/rödaktiga pigment i håret, men tror som sagt jag är neutral. Tack för hjälpen iaf 🙂

  Reply
 • Tack för en jättebra blogg med mycket sminktips! Önskar att man vore lika bra som dig på att sminka men jag antar att träning ger färdighet! Jag undrar om du inte kan göra ett inlägg om shading, hur man skulpturerar ansiktet på bästa sätt för att få ett smalt & fint intryck?:)

  Gällande läppstiften är Blake’s min absoluta favorit & jag hoppas att jag hinner få tag i ett innan de är helt slut. Skulle passa perfekt nu då julen & nyår närmar sig med stormsteg!:)
  KRAM!

  Reply
 • Gillar Blake Livelys då jag har en kallare hudton och lacket ser ju bara så snyggt ut!!

  Reply