Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:20 | November 26, 2014

Vinn en makeover på Attitudemässan i helgen

attitude

Hej hopp!
lade ut denna tävling på insta häromdagen och tänkte pusha lite i bloggen också!
Nu i helgen är det ju dags för Attitude-mässa och jag hoppas verkligen vi ses där 🙂
Jag, bryn/fransfantasten Tilda Forsgren och nagelgurun Frida Selkirk kommer stå på scen och prata karriär och trender, SAMT att vi lottar ut en makeover+ 2 fribiljetter till två personer (en på fredagen och en på lördagen) lite i sista minuten detta, men har ni missat tävligen så hinner ni idag.

Är du en av modellerna som får makeover på scenen 28 eller 29/11?
För att vinna ska du följa @attitudesthlm på instagram och kommentera under bilden du ser ovan varför just DU ska vinna detta pris! Vinnarna presenteras IDAG. Lycka till!
(Ett krav är såklart att du kan ta dig till mässan fredag eller lördag. Och du ska kunna ställa upp på en före och efter-bild som visas på de bildskärmarna. Specifika tider meddelar vi vinnarna.)


9 kommentarer9 kommentarer om “Vinn en makeover på Attitudemässan i helgen”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag borde vinna för att jag skulle vilja överraska min närmsta vän med biljetter dit! Vi är båda väldigt modeintresserade men hon är då snäppet värre än mig!! Tror hon skulle bli super glad för det här! 🙂

  Kram!

  Reply
 • Hej, jag har bloggat i ett år nu på nattstad med kategorin mode/livstil och jag har bland annat varit veckans blogg där och haft 70 000 läsare på en vecka! kika gärna in, då jag nu försöker förbättra min blogg ytterligare! kram http://www.nattstad.se/LovisaBriggert

  Reply
 • Varför gör du då reklam för din blogg här??

  Reply
 • Hej Linda! Love your blog! Du, jag ät himla dålig på smink men tycker att det är roligt – så jag började
  Prenumerera på glossybox.
  Jag älskar det men många produkter
  Är svåra att veta hur man ska använda, särskilt när man är lite halvkass på smink i allmänhet som jag… Skulle inte du kunna typ visa hur man använder de sminkprodukter som kommer
  Med boxen varje månad?! Hade varit jättekul och lärorikt för alla oss med en glossy! 🙂

  Reply
 • Hej Linda! Hoppas verkligen vi ses på mässan i helgen! Var framme och pratade med dig förra mässan och ska absolut försöka göra det nu också. Du är en stor inspiration och förebild! Kram! 🙂

  Reply
 • Hej! Har en liten fråga till dig, jag tänkte höra ifall du har något tips till mig. Jag har en Anastasia dipbrow pomade som jag älskar och använder vardagligen, men nu är det så att den blivit väldigt “torr” och är därmed inte lika lätt att jobba med. Så jag tänkte höra om du kanske vet någonting man kan göra åt det! Kram

  Reply
 • Hej! den jag använder på mig själv dagligen är också torr, men personligen gillar jag den bättre nu! testa att skrapa av de övre lagret som blivit torrt och var noga med att inte ha den öppen för lång tid åt gången. 🙂 kram

  Reply
 • Hej Malin,

  jag är inte Linda men mitt tips är att lägga i en droppe inglot duraline eller om du inte vill sätta i hela burken så lägg lite på handen och blanda med brynfärgen.Gör alltid så med mina cream eyeliners som torkar lite, en droppe av duraline så är de som nya. Kanske som ett bra tips för dig också Linda om du inte provat på den tidigare, den gör vilken som helst ögonskugga till vattenfast krämskugga.(blanda på handen eller palett/fat) Jag kan inte vara utan den, är helt fantastisk. OBS jag jobbar inte för inglot tycker bara om den produkten 🙂

  Reply
 • Hej Malin 🙂 Ett tips ta några droppar baby olja i locket sen tar du av produkten och blandar i den där så blir den mjuk igen 🙂

  Reply