Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:10 | November 27, 2014

Smokin’ hot fall collection

vivaladivafall

Viva la divas höstkollektion är så himla fin tycker jag!
Märket har verkligen shapat upp sig och pigmenten i skuggorna är förvånansvärt bra!
Dessutom får man en eyeprimer i eyecandypaletten!
jag är jättenyfiken på dessa och det ska bli så kul att prova dem 🙂

Duo-Läppstiften är lite roliga, dock var “Elektra” väldigt dåligt pigmenterat, lite synd. Men de andra är bra!

Detta är ju grymt bra julklappar om man inte vill skämma bort sig själv lite utan att gräva hår i plånboken.

/Fall collection 2014 from Viva la diva.
Pretty palettes and cool lipsticks.


4 kommentarer4 kommentarer om “Smokin’ hot fall collection”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • The duo lipsticks look amazing. I would be great if they made a red/burgundy one.

  Reply
 • Hej, jag har bloggat i ett år nu på nattstad med kategorin mode/livstil och jag har bland annat varit veckans blogg där och haft 70 000 läsare på en vecka! kika gärna in, då jag nu försöker förbättra min blogg ytterligare! kram http://www.nattstad.se/LovisaBriggert

  Reply
 • Hej!
  Vet inte riktigt vart jag ska vända mig när jag nu bestämt mig för att finally lära mig att sminka mig själv och andra och skippa att bara använda lite mascara och lite puder för att jag inte vet hur jag använder något annat. Följer din youtube kanal och har fått mycket inspiration men jag har lite frågor…

  Det som finns i detta inlägg, hittar jag det online någonstans?

  Kan du tipsa om några bra basprodukter för någon som har en “normal” hy? Foundation, puder, concealer osv.

  Helt enkelt vill jag typ ha ett “tips-för-nybörjare-inlägg” och tror inte att jag skulle kunna fråga en bättre person för just det än dig.

  Tack för att du är en förebild!

  Reply
 • Viva La Diva har blivit ett sjukt bra märke! Dem har superfina ögonskuggspaletter för riktigt billiga priser (: älskar det!

  Reply