Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:01 | November 28, 2014

Todays look – Liquid gold

28nov

Idag kör Attitude-mässan igång! Wohoo! är ni peppade?
Vi kör igång 17.00 (14.00 imorgon) på stora scenen idag för er som vill komma och kika 🙂

Jag har använt/I’ve used
Too faced shadow insurance
Make up geek pigment Liquid gold
Make up store eye dust Frida
MAC eyeshadow Carbon
Oriflame the one lash resistance mascara

Läppar/lips
Foundation
Make up store eye dust Frida

Kinder/cheeks
Anastasia contour kit
Make up store eye dust Frida
NARS Blush Torrid


8 kommentarer8 kommentarer om “Todays look – Liquid gold”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Fjuttihelvete vad snyggt!!

  Reply
 • Fy vad snyggt, http://nathasmakeup.com/

  Reply
 • Hej Linda! Jag har ett dilemma och jag vore tacksam om du kunde hjälpa mig med det. Oavsett foundation blir jag snusstorr vid näsborrarna. Även idag, fast jag skrubbat ansiktet och efter smörjt in ansiktet (a-creme), väntar en stund, lägger på foundation (bareskin) blir de lika dant:( Blir så less, fattar inte varför jag ser torr ut ändå och stora porer. Blir så less att jag blir irriterad av smink haha

  Reply
 • Så snyggt 😀 Önskar verkligen jag hade haft möjlighet att gå på mässan i helgen, riktigt avis!

  Reply
 • Fantastisk look! Du er virkelig en stor inspirasjon for oss “beauty lovers” 😀 Ha en flott helg!

  Reply
 • Herre vilken snygg mejk!

  Reply
 • fantastiskt fin makeup!

  Reply
 • Hej! Vad står din tatuering 03:52 för? 🙂 Tacksam för svar. Kram.

  Reply