Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:55 | November 30, 2014

Attitude makeover dag 1

attitudedag1

Har äntligen hunnit gå igenom bilderna från Attitude-mässan.
Ovan ser ni ett litet bildspel på hur supergulliga Ellinor som vann instagram-tävlingen fick sin makeover i fredags.

Tilda trådade och fixade brynen på Ellinor,  Jag lade en sotad look med metalliska inslag på ögon, och förstärkte hennes läppar med en “Kylie-jenner-style”- läppenna. I basen fokuserade jag på att täcka rött utan att lägga en kaka i hennes ansikte.
Ellinor hade redan jättefina naglar så Frida gjorde minx på dem.

Grattis åter igen Ellinor och hoppas du hade en härlig dag 🙂

/Ellinor won the instagram competition and got a makeover att the Attitude Exhibition this weekend.


6 kommentarer6 kommentarer om “Attitude makeover dag 1”

  Tack så mycket än en gång för att jag fick chansen att känna mig riktigt ompysslad utav tre gulliga och jättesnälla proffs!
  Ni förgyllde min dag! 🙂

  Reply

  Hej Linda!

  Jag undrar vad det bästa knepet är för att täcka “rött” så som akne och akneärr. Har haft problem med det så länge men inte hittat någon bra lösning utan att det ser tjockt och kakigt ut..Ser jättefint ut på bilden:)

  Tack för inspirerande blogg!

  Reply

  Hej Johanna!

  Det är jag på bilderna och jag tänkte att jag kanske kan hjälpa dig med svar på frågan.

  Om jag minns rätt så använde Linda två stycken foundations på mig; en från Dior som heter “Star” och en från Make Up Forever, en så kallad “HD”-foundation. Jag tror att hon blandade ihop dem och sedan applicerade med duttande rörelser över ansiktet.
  När foundation var lagd så tog hon en concealer”palett” från MAC med flera stycken färger i och om jag inte såg fel så använde hon neutrala och gula toner – gult täcker rött allra bäst, särskilt vid röda partier, blemmor osv.

  Jag hoppas att det var ett bra svar på din fråga!
  Linda, du får gärna rätta mig om jag har fel! 🙂

  Reply

  Tack snälla Ellinor för att du tog dig tiden att svara! Då är det alltså lite gula toner som funkar bäst:) Fick tipset för ett tag sen från en hudterapeut att använda produkter från Shiseido som ska vara bra, så kör stenhårt på detta nu så det begränsar ju utbudet av färger osv, men jag ska absolut testa det Linda gjorde på dig:) Fint!

  Reply

  Ingen fara! Jag vet ju själv hur frustrerande det är med acne! 😉
  Shiseido har jag faktiskt aldrig testat – är det ett märke du är nöjd med?

  Jag hoppas att Lindas metod kan hjälpa dig en bit på vägen iallafall! 🙂

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här