Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:01 | December 1, 2014

Todays look – Golden sparkle

 

1dec

Kört första Xtremefit-träningen på två veckor nu! känns så skönt att äntligen komma igång igen.
VÄRLDENS bästa träning! helt galet kul och sjukt jobbigt samtidigt, mår så bra i kropp och själ och har mycket mer energi! Tänkte ev. skriva ett inlägg om det sen eftersom många verkar intresserade! 🙂
Idag tänkte jag spela in tutorials inför jul och nyår till Youtubekanalen, några särskilda sminkningar ni önskar er?

Jag har använt/I’ve used
Too faced shadow insurance
MAC eyeshadow uninterrupted
MAC eyeshadow quad Maleficent
Motives paint pot mineral eyeshadow Allure
Oriflame the one lash resistance mascara

läppar/lips
Lime crime unicorn lipstick Chinchilla

Kinder/cheeks
Anastasia contour kit
Make up store Blush Sugar Muffin


17 kommentarer17 kommentarer om “Todays look – Golden sparkle”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Först vill jag säga att du är underbar och jag läser din blogg flera gånger per dag.
  Jag skulle önska sminktutorials inför jul och nyår med mycket färg och glitter. Rött och grönt till jul, silver och guld till nyår. Jag har hur många färger som helst i min sminklåda men har inte tillräckligt mycket inspiration för att hitta på vad jag ska göra…

  Reply
 • vill gärna se den rosa sminkningen du gjorde för ett tag sen men inte skrev produktlista till 🙂

  Reply
 • den kommer snart upp i kanalen 🙂

  Reply
 • Hej Linda! ÄLSKAR dina sminkningar och hur du jobbar.

  Har en liten fråga angående eksem vad har du använt för någon salva för att dina eksem har blivit bättre? Blir tokig av mina eksemfläckar och tänkte om du ville svara på de..

  Ha det bäst!!

  Reply
 • Ahh äntligen julsminkningar, ÄLSKAR julen!
  Sminkningar med mycket röda/blodröda läppar, pinup/rocksbilly aktigt fast juligt……om nu någon får ihop hur jag tänker mig

  Reply
 • Ja! Precis vad jag hade tänkt efterlysa haha 😀

  Reply
 • Great minds think alike! ;P

  Reply
 • Hej fina Linda!
  Vill passa på att säga att du är min största inspirationskälla i denna skönhetsvärld full av duktiga makeup-artister! =)

  Jag skulle vilja se en avskalad ögonmakeup med bara glitter över locket och mascara, och sedan en riktigt kalasig läpp!
  Puss och kram
  //Isabella

  Reply
 • Älskar dina läppar, http://nathasmakeup.com/

  Reply
 • Shit alltså, du klär verkligen i Allt! 😀 Kram på dig

  Reply
 • Alltid lika snygg!

  Reply
 • Jag ska ha en guldig klänning på julen eller nyår (inte bestämt mig ännu) och skulle vilja ha en sminkning med fokus på ögon så det matchar en guldig plajettklänning utan att det blir för mycket glitter, vilka färger som skulle passa och hur jag ska göra 🙂

  Reply
 • Till julen speciellt så vill iaf jag ha en bekväm sminkning, något som nödvändigtvis inte behöver lösögonfransar. Till nyår fullt ös med skimmer, glitter och fransar!

  Reply
 • Tutorial på denna oh yes please or i can’t even.

  Reply
 • Hej Linda!
  Hade varit toppen om du kunde göra en snygg make till nyår för oss som är blonda och har blå/grå/gröna ögon. Jag tycker det är svårt att sminka mig så att det inte blir för mycket med mina ljusa färger.

  Ha det fint och tack för alltid lika inspirerande bilder och läsning 🙂
  Kram

  Reply
 • Hej Linda!
  Dina ögonbryn är underbara! Vilken färg har du använt dig av här?

  Reply
 • Hej! tack fina du! Jag använder alltid Anastasias dip brow pomade i färgen Ebony

  Reply