Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:30 | December 2, 2014

Videotutorial – My winter base routine


23 kommentarer23 kommentarer om “Videotutorial – My winter base routine”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Linda! Har följ din blogg jätte länge och tagit del av dina sminkstilar, gjorde en likadan som du hade gjort på halloween t.ex. iallafall så vill jag fråga om man skulle kunna få din mejl? Ska nämligen ha min bal juni 2015 och vill skicka en bild till dig på min klänning.. Tänkte om du skulle kunna göra en snygg makeup som skulle passa till den, ögonskugga osv.. Skulle uppskattas och hjälpa mig jätte mycket! Tack på förhand mvh Bea

  Reply
 • Hej Linda!

  Kan inte du göra ett inlägg om hur man sminkar riktigt ljus hy. Jag har letat så länge efter en foundation som passar min hudton men även den ljusaste i varje kollektion är för mörk/gulaktig för mig. Vet du något märke du kan tipsa om? Tycker du är grym!

  Reply
 • Jätte bra video!! Jag tycker nästan det är intressantare att läsa/se om dina “vardags” produkter! Så gör gärna flera sånna här!! Blir så otroligt inspirerad av dig! 🙂 🙂

  Reply
 • Hej Linda!

  Har ställt den här frågan förut (både till dig och till andra makeup-artister) men inte fått något svar, så testar igen!
  Jag har rätt ordentligt med hår i ansiktet (och dessutom yttorr hud då och då) vilket gör att jag oavsett hur noggrann jag är med min bas inte tycker att det ser fint/naturligt ut. Har du några tips på hur jag kan applicera foundation och puder utan att det ser så himla konstigt ut på grund av håret?
  älskar din blogg
  viveka

  Reply
 • Hej,

  Jag är inte make-up artist men en tjej som oxå har mycket hår i ansiktet.
  Jag brukar försiktigt klippa håret med en nagelsax. Kanske två ggr i månaden för att hålla det kort. Då ser basen mer naturlig ut och foundationen fastnar på huden och inte i håret.
  //Jennifer

  Reply
 • Åhh jag har också “päls”! Hoppas och håller tummarna för att någon ger dig ett bra svar!

  Reply
 • Vaxa bort det hår som “inte behövs” 🙂

  Reply
 • Tina, Kan inte vaxa, får extrema utslag och finnar av att vaxa i ansiktet..

  Reply
 • Hej! Jätte bra och snabb video! Undrar vilken powder svamp du använder o inlägget, har aldrig sett sådan i butik. Med vänlig hälsning,

  Reply
 • Vad har du för borste här till foundationen? Den ser mer rund och kort ut. Jag har en “platt” borste och tycker inte den funkar så bra för att få in produkten. Dessutom är jag närsynt så skaftet stöter i spegeln när jag sminkar mig pga jag måste vara så nära spegeln :’)

  Reply
 • Har för mig att hon nämner i en video som heter “Favorite makeup brushes” vilken hon använder 🙂

  Reply
 • Tack 🙂 ska kolla

  Reply
 • Hur fasen får du det att hålla en hel dag ? Spelar ingen roll om jag har mycket eller lite smink, primer eller utan primer, det ser äckligt ut redan efter en halv dag 🙁

  Reply
 • Fantastisk som vanligt..finns ingen som är lika bra som du! 🙂

  Jag har precis en pågående blogsale då min första gick så pass bra. Och jag säljer inget mindre än Urban Decay Naked och Naked 2!! Båda är köpa i England. Säljer även Chocolate Bar från Too faced! Kvitto finns på allt. Kan skickas! Kolla in http://www.nattstad.se/beautybysanna om du är intresserad, först till kvarn som gäller!:)

  Reply
 • Hej! Vad använder du för produkter och borstar i videon?

  Reply
 • Jag är också nyfiken på borsten till din foundation och inköpsställe för Anastasia Contour kit 🙂

  /C

  Reply
 • Har för mig att hon nämner i en videon som heter “Favorite makeup brushes” vilken hon använder 🙂

  Reply
 • Tack Emma, jag ska kolla in den 🙂

  Reply
 • Har köpt mitt kit på kicks 🙂 så kolla där (:

  Reply
 • Tack för tipset, ska kolla där också! 🙂

  Reply
 • Hej!
  När jag applicerar mascara lyckas jag alltid, på något sätt, få mascara på ögonlocken. Vad ska jag göra för att undvika detta då jag ser det som ett bekymmer..

  Superbra blogg förresten med massor av inspiration! 🙂

  Reply
 • Hej! Prova att vara lite mer försiktig när du gör det. Och får du kladd på ögonlocken, så vänta med att ta bort mascaran tills den har torkat helt, då är det superenkelt att få bort med en torr tops bara 🙂

  Reply
 • Hey Linda,

  I’m a huge fan from Brazil… Can you tell me the number/reference/color of the MUFE foundations you mix up togheter??? English please!!! 🙂 I love to hear your language, but… You know…

  Reply