Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:46 | December 16, 2014

Todays look

16dec

Tjoho!
Håll utkik, för idag kommer det en tävling lite efter lunch! 🙂

Jag har använt/I’ve used
Make up forever Aqua shadow 0E
Illamasqua Liquid metal Surge
NYX More to love mascara

Läppar/Lips
Motives Lip crayon Dusty Rose

Kinder/cheek
Anastasia Contour kit
Younblood lunar dust Twilight

 


15 kommentarer15 kommentarer om “Todays look”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ser ut lite som att du lagt en perfekt mejk och sedan sovit och vaknat upp såhär, ballt! 🙂

  Reply
 • Snyggt! Tycker färgerna passar riktigt bra till ditt hår 😀

  Reply
 • Underbar look!

  Reply
 • Åh va snyggt!!

  Reply
 • Snyggt! Jag har en fråga också, vet inte hur man enklast ställer den till dig men du som har koll och på det här med make up kanske kan hjälpa en vilsen själ.. jag har tidigare använt mig av smashbox’s primer som heter “någonting-matt”/anti shine, en liten tub med “hudfärgad” primer. Den varan verkar ha utgått, i alla fall enligt KICKS där man tidigare kunnat köpa den och har nu rensat nätet efter denna produkt men det verkar lönlöst att hitta. Jag har provat andra primers men ingen annan håller mattheten som denna från smashbox (inte ens deras andra primers). Nu har jag kollat lite på en från NYX som jag dock ska hoppas vara en bra ersättare men den har jag beställt via nätet. Du brukar ju använda en del från NYX, har du koll på denna produkt kanske (NYX shine killer)? Håller den måttet? Eller är den för “mjuk i konsistensen” som andra primers? Jag vill så GÄRNA hitta en bra primer som håller mig matt i hyn..

  Reply
 • Very cool makeup look! 🙂

  NEW POST on http://whattostyle.blogspot.com/

  Instagram | Twitter | Bloglovin

  xoxo,
  Jessica

  Reply
 • Hej! Tänkte att du kanske ville tipsa dina trogna läsare om att H&M har 20% rabatt på Real Techniques borstar fram till på söndag! Det är superbra pris på dem. Jag betalade tex 79:50:- för expert face brush (foundation) och lika lite för rougeborste. Kap! Visste inte ens att H&M sålde dessa borstar förrens veckan innan. Bra julklappstips?! 🙂

  Reply
 • Vart säljer dom dessa borstar? Inte på hemsidan iaf? :O

  Reply
 • Du lyckas alltid få mig att tappa hakan av hur fin du är och duktig du är! Tack för att du delar med dig!

  Reply
 • Camilla: Jag har två st såna primers från Smashbox (visserligen öppnade men iom att de är på tub är de ju fortfarande hygieniska.) som du kan få köpa av mig om du vill. Den ena är inte alls mkt använd, (köpte en ny då jag trodde jag tappat bort den andra) och den andra är det också rätt mkt kvar i. Om det är “Photo matte” anti shine i svart “fejdad” tub. Maila isf på [email protected] 🙂

  Reply
 • Jag är intresserad men din mail funkar inte! 🙁 maila mig på [email protected]

  Reply
 • Du är så grym Linda!! Alltid fina sminkningar och ditt hår är ju bara to die for!

  Reply
 • Så sjukt snygg look 😀

  Reply
 • Vart har du köpt läppennan i Dusty rose? Hittar den inte någonstans! 🙁

  Reply
 • I’d love a tutorial for this.

  Reply