Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:00 | December 21, 2014

Personligt på Mikz

mikzzz

Hej hopp!
Är ni några som laddat ner Mikz-appen ännu? Hur tycker ni det funkar?
(För er som missat vad Mikz är: Mikz samlar alla sociala medier på ett och samma ställe och det ploppar upp i er telefon varje gång jag postar något nytt via blogg, instagram eller youtube)

Jag jobbar på att få in instagram och Youtube vilket inte verkar ha funkat än så länge! GAAH!
MEN, som jag sa så kommer jag även att posta exklusivt på Mikz, som en egen liten “blogg” typ.. Där kommer jag inte posta så mycket smink, utan det blir mer personligt, mer spontana inlägg ur min vardag, och även outfits, som många frågat efter 🙂
Kollar ni bloggen via telefon  just nu och vill hitta till min Mikz-kanal, klicka HÄR eller på bilden (och det är såklart gratis)


4 kommentarer4 kommentarer om “Personligt på Mikz”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Kan inte ladda ner den då jag inte har den nya uppdateringen 🙁

  Reply
 • Hey Linda! First of all, thank you for the tips when it comes to that Mikz-app, I’ll definitely try it out. And secondly, I’m usually not a great fan of bright red hair colour, but wow. This shade looks good on you, happy holidays from Finland!

  http://www.arcticvanilla.com/

  Reply
 • hejhej! älskar din blogg och dina tutorials!! jag undrar vart du har köpt dina örhängen som du har på snibbarna? är det örhängen eller töjningar? tacksam för svar, kram

  Reply
 • Hejhej! älskar din blogg. jag undrar vart du köpt din örhängen, eller är det töjningar? tacksam för svar” Kram! 🙂

  Reply