Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:30 | December 27, 2014

Linda testar

marcibane

Jag gillar egentligen inte brun utan sol utan föredrar numera att vara ganska blek, av många anledningar:
1. Det är lättare att sminka sig, man behöver inte byta foundation utan kan ALLTID ha samma. Alltså inget krångel
2. BUS brukar ofta lukta illa när den verkar, vilket gör att både kläder och sängkläder luktar BUS, och jag står helt enkelt inte ut med BUS-doft.
3. Man blir inte fläckig om man inte använder BUS

MEN, ibland så får jag mina ryck och testar på olika BUS iallafall
Denna gången fick det bli Original Tanning Spray från Holländska Mark Ibane. (fick den i en goodiebag på Attitudemässan)
Eftersom jag inte har något bra ställe att spraya mig på hemma så sprayade jag istället direkt i handsken och färgen blir brun på en gång. Den är sjukt lätt att applicera, det blir inga ränder och den doftar ändå helt okej även medan den verkar. Den torkar dessutom väldigt fort och man känner sig inte sådär BUS-klibbig man annars kan göra.
När jag sedan duschade upplevde jag inte att all färg försvann som den har en tendens att göra på många Brun utan sol-produkter.
Denna är BRA och ger fin färg, det måste jag medge, men ganska dyr.

Pris: Tanning spray ca 417:-
Handske: 119:- (man kan lika gärna använda gummihandskar tycker jag)

Dock så verkar Marc Ibane vara lite knepigt att få tag på och som jag förstått så finns dem på lite olika salonger runtom i Sverige.

/Tried a tanning spray from Marc Ibane yesterday.
I’m not that fond of tanning sprays.. but sometimes I do a spray tan, or self tan anyway, just for fun.
Why I don’t lie it? It smells bad, and it’s harder to put makeup on a spray tan. As simple as that

Anyway.. This spray tan is very easy to apply, and theres no marks or streaks. It also dires very fast.(doesn’t smell that bad either)

Price: 39 Euro

 


5 kommentarer5 kommentarer om “Linda testar”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Skulle du inte kunna göra ett inlägg där du visar upp dina tatueringar? :))

  Reply
 • Vilket snyggt och naturligt resultat!

  Reply
 • Jag älskar brun utan sol! Tog det häromdagen och när jag vaknade kände jag mig så fin och fräsch när jag kollade mig i spegeln haha. Töntigt men sant!

  Reply
 • Hej Linda!
  Kul att du provat Marc Inbane och att du gillar den!
  På min salong säljer vi dessa produkter, och de har blivit superpopulära!
  Måste bara flika in med det att du tycker det är dyrt..
  använder man bara till ansikte/hals/decultage såhär på vintern (vilket är mest användbart) så är det ca 60 behandlingar i flaskan, vilket är väldigt prisvärt om man jämför ifall man skulle gå och betala för en spray-tan dusch som kostar ungefär lika mycket och försvinner på några dagar 🙂

  Tänkte höra ifall det är Ok att jag länkar/ använder mig av ditt test (och självklart anger dig som källa) på bland annat min fb-sida Salong Hårtrollet? 🙂

  Trevlig kväll & tack för en bra & inspirerande blogg 🙂
  //Rebecka

  Reply
 • Något jag gillar med att vara blek är att sminkningar syns så bra. Syns ju bättre mot en ljus bakgrund än mot en mörkare, så t.ex. färgglada ögonskuggor blir skitsnygga och kommer till sin fulla rätt. 😀

  Reply