Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:01 | December 27, 2014

Negative space

nyanaglar

Idag fixade Frida mina naglar inför nyår.
Lackningen kallas “Negative space” och är en lackning där man lämnar delar utav nageln helt olackad. Och det är suuuperhett just nu. Coolt som fan tycker jag.. och perfekt till nyår! Tänkte jag skulle göra lite henna till dessa naglar också. Ser det redan framför mig. 🙂

Ringarna är från Urban Outfitters

/Got my nails done by Frida today. She did a manicure called “Negative space” wich means that you leave part of the nail naked. So cool and super trendy right now!
The rings are from Urban Outfitters


9 kommentarer9 kommentarer om “Negative space”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • lovely 😀 I like it

  Reply
 • Looks great!

  So what do you do? Fill the blank space with the top coat?

  Reply
 • Vilka grymma naglar!
  Mvh Anette

  Reply
 • Hallå där! Jag funderar om du kanske skulle kunna göra en video (eller ett steg för steg inlägg) om hur du gör den bruna cake linern (ifrån mus) sådär fade:ad,som jag såg i ett inlägg för någon dag sen?
  Jag har försökt, men utan framsteg. Skulle vara otroligt tacksam!
  KRAM

  Reply
 • Riktigt snyggt!

  Jag har en fråga. Jag följer dig på både Youtube och bloggen och älskar ditt hår! Har också rött hår och kämpar med färgbomber för att hålla färgen fin.Du verkar ha använt ett par olika nyanser och märken, vilka/vilken är din favorit och har du några tips på hur man använder dem för bästa resultat?

  Reply
 • Tycker detta är så sjuuukt snyggt. Har tankar på att göra det själv! 🙂

  Reply
 • Snygga! Älskar färgen! Ha en bra dag fina du.

  Reply
 • Super snyggt!

  Reply
 • SÅ SNYGGT!!!
  älskar ringarna också 🙂
  xx

  Reply