Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:01 | December 30, 2014

Breakfast club

bfclub

Gästade Madde och JW i deras nya webb-tvserie Breakfast club! Här kommer avsnittet 🙂


2 kommentarer2 kommentarer om “Breakfast club”

    Hej Linda! Tycker det vore helt underbart om du bland dina produkter kunde ta fram en concealer som är superljus! Varit inne i flera gånger i diverse butiker och fått hjälp med just detta. Problemet är bara att jag får gå därifrån tomhänt varje gång. Allt är för mörkt eller för gult (för att ha under ögonen) jag kan ju inte vara den enda med detta problem, jag är väldigt ljus och har även en blå-lila ton under mina ögon, det är ju svårt att överhuvudtaget hitta så ljusa produkter, men sen även hitta en som gör vad den lovar.. ( jag går väl ton i ton med MUS cc foundation fair)

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här