Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:20 | December 30, 2014

Todays look

30dec

Hade en skitmysig middag och spelkväll hemma med Angelica, André, Molly och Danny igår, DOCK så insåg jag att det var ströbröd på vegobiffen EFTER jag ätit upp den.. och jag som är känslig för gluten sov inte på hela natten utan låg mest och vred mig i magsmärtor.. går bra för mig nu, får skylla mig själv lite kanske.. haha

Jag har använt/I’ve used
Too faced shadow insurance
Anastasia Maya Mia palette
MAC Eyeshadow uninterrupted
NYX Doll eyes long lash mascara

Läppar/Lips
MAC lipstick Peach Stock

Kinder/cheeks
NARS Blush Orgasm


12 kommentarer12 kommentarer om “Todays look”

  Stackars:( Hoppas du mår bättre nu! Jag har dock en helt annan fråga till dig! Hoppas du kan svara eller om någon annan kommer ihåg hur det va! Det är akut;) För ett tag sedan så tappade du bort ett minneskort till kameran tror jag det va o då va det någon som sa till dig att du skulle lägga vad jag tror det var- en sked i ett fönster. Till en början hittade du nog något annat som du hade tappat bort för ännu längre sedan men sedan hittade du faktiskt vad det va du sökte. Va det? Var det en sked i fönstret eller va det något annat? Snälla hjäääälp❤! Supertacksam för svar! Kram

  Reply

  I love how flawless it looks. Damn I need to work those blending brushes more!

  Reply

  Kan du, snälla, göra en tutorial på denna? 🙂

  Reply

  Hoppas att du mår bättre nu! 🙂 Alltså du är så vacker och så himla grym! Kan du snälla snälla göra en videotutorial för den här looken? Den är perfekt! 🙂

  Reply

  hej! Kan du inte visa en tutorial på hur man gör en make typ som den här? Naturlig, men ändå smink liksom. Tror många uppskattar det 🙂 tack för en bra blogg!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här