Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:01 | December 31, 2014

Making henna for new years

henna

Plockade fram hennan igårkväll och startade projekt henna. Perfekt till nyår! Problemet blev ju sen att jag inte kunde göra med vänsterhanden på högerhanden.. haha. så jag fick hålla mig till vänster helt enkelt 🙂 Älskar verkligen henna, det är så otroligt vackert.

(Jag använder mig utav brun henna)

Dock så verkar jag vara en sån person som henna inte fastnar på. Så på morgonen idag såg det mest ut som en misslyckad spraytan :-/ blev asbesviken


17 kommentarer17 kommentarer om “Making henna for new years”

  Did you seal it? A lemon juice and sugar mixture painted over it once it’s dry (but not cracking) will help seal it to your skin and help it dye it a little darker.

  Reply

  Kan man köpa sånt själv?:) Går det inte bort med vatten?

  Reply

  vet inte om du applicerade det på armar och händer eller om det fortfarande är kvar, men hade du BUS på så fastnar det inte 🙁

  Reply

  Är jättesugen på att göra henna tatueringar jag med! Vart köpte du hennan? Tacksam för svar!

  Reply

  fint det blev, synd att det inte satt kvar 🙂
  nouw.com/iBeauty

  Reply

  Oj så vackert 🙂
  Så synd att det inte höll 🙁
  Jag har länge tänkt att jag borde prova på Henna 🙂
  xx

  Reply

  Tips! Jag har fått henna (också brun/röd) gjord av en nära indisk vän och hennes vänner, och de blandar lime, socker och vatten och duttar på hennan med tops (ska dra ur mer färg eller nåt sånt när pH ändras), och sedan har jag fått sova med plastpåsar över (har alltid gjort det kvällstid). Dagen efter när jag tvättar av det är det starkt färgat och håller sedan ca 7-10 dagar! Testa det nästa gång!

  Reply

  Gud så fint och vad duktig du är!
  Undrar som många andra, vart har du köpt färgen i från?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här