Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12 kommentarer om “Tutorial – crease eyeliner”

  Uppskattar verkligen dina videos! Du är så OTROLIGT duktig! Du får det att se så enkelt ut. Är dock inte alls lika enkelt att göra det på egen hand, haha. Blir liksom lite panda look a like 😛

  Reply

  Så snyggt! Önskar jag kunde göra såna fina linjer, det ser verkligen lätt ut när du gör det 🙂

  Reply

  Hej! Tack för videon. Skulle du vilja göra en video när du visar hur man sätter upp håret så fint med en sjal, som en turban liksom. Jag har försökt så många gånger men får aldrig till det riktigt.. vore supergulligt. Du är så duktig

  Reply

  Vill också se uppsättningen med sjalen, försökte med såg inte ut som det du gjort. Ska definitivt prova sminkningen jättefin. Jag har glasögon som förminskar och söker alltid sminkningar som kan synas bakom mina glas utan att bli för svarta om du fattar vad jag menar. Ha en bra fredag kväll på dig.

  Reply

  Hej, snälla kan inte du visa alla dina tatueringar? I en video eller i bilder? Är så himla nyfiken. 🙂

  Reply

  Förstod helt plötsligt meningen med penslar! Haha 🙂

  Reply

  Hej Linda! I was really looking forward to see this tutorial, the finished makeup is just gorgeous! Could you please tell us which brush do you use to apply and blend the black eyeshadow, the one with synthetic hair which is small. Thank you so much for your videos, I’m learning a lot of new techniques from them 🙂 Kisses from Spain.

  Reply

  så himla snyggt! Hur gör du med singel fransar en ute kväll? Känns ju jobbigt att plocka bort alla efter ett par drinkar

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här