Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:01 | February 5, 2015

Todays look

5feb

Jag har använt/I’ve used
Depend nr 116
MAC eyeshadow Carbon
NYX more to love mascara

Läppar/lips
Anastasia liquid lipstick Persimmon

Kinder/cheeks
NARS Blush Orgasm
Anastasia Contour kit


16 kommentarer16 kommentarer om “Todays look”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så sjukt snygg bohemisk look! Åh <3

  Reply
 • Åh, det är ju helt sjukt vad du kan vara snygg i allt! Fantastisk hårfärg.

  Reply
 • Gud va snygg du är i den hårfärgen Linda✨

  Reply
 • Detta var den snyggaste sminkningen jag har sett dig i på länge! Galet fint!

  Reply
 • Asså du är verkligen så jävla snygg och du passar jättebra i din nya hårfärg 🙂

  Reply
 • Hej Linda! Jag måste börja med att säga att jag älskar din blogg och dina youtube klipp! Jag skulle vilja ha tips om bra foundations som täcker rätt bra, men som är ljusa. Har testat så många olika från, Mac, MUS, Clinique, lumene och många andra. Men alla är för mörka. skulle verkligen behöva hjälp! 🙂

  Reply
 • Angående ljus foundation. Jag är inte så röd i undertonen tror jag utan drar lite åt det gula hållet. Är inte super gul men vissa foundations blir för röda för mig. När jag ber om hjälp på MUS osv så har de sagt att jag är gul i undertonen. 🙂

  Reply
 • Jäklar, vilket snyggt läppstift!!!

  Reply
 • sååå snyyyggg!!

  Reply
 • Men Gud va bra du passade i den hårfärgen!!! 😀 och med det läppstiftet till! Wow! 😀

  Reply
 • Jättefint! är det en riktig näsring? köpt var??

  Reply
 • Gooosh va snyggt!

  Reply
 • Åh, så fin du blev i håret <3

  Reply
 • Älskar läppfärgen! Jag har letat som en tok men hittar det inte någonstans. Vart har du köpt det? 🙂

  Reply
 • Jag älskar läppstiftet! Har letat som en tok efter det, men hittar det inte.. Vart har du köpt det? 🙂

  Reply
 • […] фото 1, фото 2, фото […]

  Reply