Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:01 | February 16, 2015

Todays look

16feb

Jag har använt/I’ve used
MUS Cake eyeliner black
Oriflame the one lash resistance mascara
Sweed lashes Bom Dia

Läppar/Lips
Anastasia Liquid lipstick Vamp
Kinder/cheeks
Anastasia Contour kit
NARS blush orgasm


7 kommentarer7 kommentarer om “Todays look”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Mjau! Snyggt att alternera en klassisk eyeliner sådär. Och snyggt med mörka läppar!

  Reply
 • Så fint dette var, vennligst lag en YT tutorial på denne looken. #allinthedetails

  Reply
 • Hej Linda!
  Supersnygg makeup! Älskar läpparna. En fråga bara, vilken foundation använder du? Nyansen faller sig så fint på din hud och ser ut att ge en skimrande jämn finish! Har alltid problem med att hitta rätt foundation, antingen blir den för mörk eller för gul.
  Tack på förhand.
  Kram!

  Reply
 • Fantastiskt vacker, som alltid =)
  Jag vet att du ibland skriver om vilka basprodukter du använder i separata inlägg, men kan du tänka dig att skriva vilka produkter du använder som bas för varje sminkning? Tänker att du säkert använder lite olika bas beroende på, vore intressant att veta.

  Reply
 • Hej Linda!
  Vilken färg har du på din dior star foundation? Vill beställa en HD foundation att blanda ut min skin star med och hade varit såå mycket lättare att välja färg om jag kan relatera till vilken färg du har på skin star. Dessutom undrar jag om du möjligtvis vet någon foundation som är neutral i undertonen? Det är hopplöst att hitta någon… Tack!

  Reply
 • Hej Linda!

  Supersnygg look!!! Men hur mycket jag än försöker och försöker så får jag inte till den lilla droppen/trekanten/pilen inne i ögonvrån med eyelinern. Det blir bara kladdigt och tjockt. Kan du inte berätta vilken eyeliner du använder till detta samt kanske göra en videotutorial på hur man gör och vad man ska tänka på när man ska dra eyelinern hela vägen in till ögonvrån?

  Tack du är bäst! 🙂

  MVH.
  Nici

  Reply
 • Full face tutorial! Yaaass! :O

  Reply