Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:01 | February 27, 2015

Podcast: Jag snackar bloggbussiness med Better Bloggers

bloggb

Snackar bloggbussiness med Linda Hörnfeldt på Better Bloggers i hennes podd denna veckan.
Så vill ni höra mig snacka blogg och även privata grejer så klicka på bilden så kommer ni till podden 🙂


4 kommentarer4 kommentarer om “Podcast: Jag snackar bloggbussiness med Better Bloggers”

    Lyssnade medan jag åt frukost. Varför kan inte du ha en podcast varje lördag? Väldigt härligt att lyssna på dig. Du känns så sund och härlig. Tack!

    Reply

    Hej Linda. Jag lyssnade på podcasten och det var ett väldigt intressant ämne och hur din bloggvärld faktiskt fungerar. Jag har ju nästan följt dig från micromiss och jag ser att du utvecklats så mycket & du är verkligen en förebild. Sen hur ditt jobb fungerar var väldigt intressant att lyssna på!

    Kram 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här