Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:00 | February 28, 2015

Vanilla Suede

vanillasuede

Har glömt att visa er Vanilla suede lip color från Tom Ford!
Var på ett litet event på NK för ett tag sedan där Tom Fords makeupartist gjorde en mejk med detta läppstiftet. Och jag föll helt pladask för denna nude-nyans med lite lite skimmer i som gör att läpparna ser lite plutigare ut.

Tom ford har hekt fantastiska läppstift, och hylsan är superfin, dock är priset lite väl saftigt: 420:- Jag vill ju ha fler! 🙁
Finns att köpa på NK

/Have forgot to show you lip color in “vanilla suede” from Tom Ford, it’s an amazing nude shade with a hint of shimmer to make the lips look fuller.
I think the price is a bit high though.. I want more colors!


13 kommentarer13 kommentarer om “Vanilla Suede”

  Så fin nyans! Tänkte kolla med dig (eller någon annan läsare) om du vet ifall man kan få foundationprover hos Sephora? Funderar på att köpa Make Up Forever’s HD foundation och i och med att priset är ganska saftigt så vill jag gärna vara säker på att det är en foundation som passar mig och min hudtyp innan jag slår till på den fulla produkten. 🙂

  Reply

  Varje gång jag varit på Sephora så har dom varit väldigt hjälpsamma, och det har inte varit minsta problem att få ett prov om man frågar..:-) Lycka till!

  Reply

  Åh, tack snälla för ditt svar! Vad bra, då ska jag kila förbi imorgon och se om jag kan få med ett prov hem! 🙂

  Reply

  Hej Linda. Du skrev ett inlägg förut att du skulle börja använda din clarisonic (stavas?) borste till att rengöra ansiktet igen. Kan inte du skriva lite om den eller göra en video hur den fungerar och vad du tycker om den? För och nackdelar? Finns de billigare alternativ eller är inte dem lika bra? Jag är nämligen inne på att köpa en så skulle vara roligt och se vad du tycker om den Och få en liten recension 🙂 Hoppas på ett snabbt svar och ser ifram emot att läsa vad du tycker!
  Kramar Fanny

  Reply

  Tom Fords läppstift är helt fantastiskt fina, och ja, hylsan!! Blir nästan en accessoar också för att den är så fin. Vill tipsa om en nyans som heter Pink dusk, som är världens finaste läppstift! En nude nyans med toner av brunt och rosa. Helt galet fint, och hade passat dig skitbra! 🙂 kram från Isabella

  Reply

  Hej Linda! Jag avgudar dig! Du är så sjukt otroligt duktig på det du gör och alla dina inlägg är så sjukt inspirerande! Jag har några frågor om min hud, jag har en massa “dry patches” så att säga och jag har väldigt och då menar jag VÄLDIGT sYnliga porer runt och bredvid näsan, har du några bra tips på hudvård osv? Ceep up the good work!
  Mvh Ida

  Reply

  Jättesnygg nyans som passar dig perfekt! Önskar att jag kunde bära upp dessa vackra nude-läppstift, men har ännu inte hittat ngt som funkar till min hudton..:-(

  Reply

  Älskar allt smink som Tom Ford gör – sjuk fin färg!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här