Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:46 | March 4, 2015

Story & Exotic chic

storyexotic

Hej pĂ„ er 🙂
Äntligen kan jag visa er tvĂ„ av mina senaste looks för Make up store som kommer slĂ€ppas under under sommaren (vet inte exakt nĂ€r, men uppdaterar er sĂ„ fort jag vet det). Det kommer Ă€ven en brudlook jag gjort som slĂ€pps snart! mer om det en annan gĂ„ng 🙂

Min favoritlook Àr Exotic chic, som ligger mig varmt om hjÀrtat med bruna och gula, samt röda toner (och ett fantastiskt knallorange lÀppstift)

Story Ă€r en sotad look med bĂ„de varma och kalla toner, som visar att man kan blanda hur som helst utan att det blir “fel”

Priser: 
Eyedust 175:-
Eyeshadow 155:-
Slim lipstick 175:-
Lip gloss  165:-
Lipstick 185:-

Vad tror ni? hur vill ni sminka er i sommar? 🙂

/two of my looks for make up store that will be released this summer.: Exotic chic & story
Wich one is your favourite? 🙂


13 kommentarer13 kommentarer om “Story & Exotic chic”

  Hej Linda!

  Hittade en bild pÄ dig pÄ Pinterest dÀr det stÄr att du Àr mÄlad som Twiggy. Du har lösögonfransar och ögonskuggan gÄr i blÄa toner och du har en svart rand pÄ globlinjen (heter det sÄ? Strax under ögonbrynet alltsÄ) som Àr lite fade-ad. PÄ lÀpparna har du en rosa-beige fÀrg. AlltsÄ, sÄÄÄ fint! Vill ha en tutorial pÄ detta! SnÀlla! Om du har en, eller om du har lust att göra en? Du passade dessutom i denna typ av sminkning! Passade ditt ansikte/ansiktsform vÀldigt fint!

  MVH Therese

  Reply

  Cooolt ju!!! Älskar ögonskuggorna gult och brunt ihop! Ser lyxigt, rockigt, glammigt, stilrent ut pĂ„ en och samma gĂ„ng! <3

  Reply

  Jag tycker att Exotic Chic blir en slags exotifiering och steriotypisering av rasifierade kvinnor, hur tÀnkte du dÀr?

  Reply

  Jag tycker att looken Ă€r bohemisk och vacker. tycker faktiskt inte att den skulle exotifiera nĂ„gon, dĂ„ det Ă€r en “vanlig” sotning och orange lĂ€ppar. Hela den stilen kommer vĂ€ldigt mycket i sommar vad gĂ€ller bĂ„de smycken, klĂ€der, hĂ„r och smink. och tanken Ă€r att man bara ska inspireras utav lookerna, kanske inte kopiera dem rakt av. 🙂
  Jag har dock inte skrivit texten till looken

  Reply

  Jag hade ett blogginlÀgg av Clara Henry nÀr jag skrev det dÀr, jag borde ha förtydligat det. Looken i sig tycker jag inte Àr exotifierande, dÀremot lÀr presenterandet av looken (pÄ Make Up Stors eventvisning) varit problematiskt.

  För att citera Clara: “Exotic Chic. Gillar kombon av det mörkt gula och skinande orangea, men gillade Ă„ andra sidan inte att looken bars av enbart rasifierade kvinnor under visningen i kombination med djungel/Afrika/regnskogs-tema. Exotifieringen var massiv. Fick en riktigt dĂ„lig kĂ€nsla i magen. Hoppas innerligt att looken presenteras pĂ„ ett annat sĂ€tt i butik.”

  Reply

  Varför mÄste folk vara sÄ fruktansvÀrt kÀnsliga och bli krÀnkta för inget? Det Àr en look som var snygg att presenteras pÄ detta sÀttet. SkÀrp till er eller stÀng in er i era lÀgenheter och kom aldrig ut igen.

  Reply

  HERREGUD hade lovat mig sjÀlv att lugna mig med ögonskuggor, men dem dÀra exotic chic ones Àr ju helt galet perfekta

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns hÀr