Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:01 | March 6, 2015

Make up trends ss15

trendssss

Här är lite utav vårens/sommarens trender från catwalken!
Som ni ser är det läppar, eyeliner, sotat, fräknar.. allt möjligt. Älskar att trenderna är så fladdriga numera, mer eller mindre ALLT är rätt! Du är inte omodern bara för att du har rött läppstift eller sotade ögon.

/Some of the makeup trends for ss15!
no matter if you wear bold lips, eyes, eyeliner, freckles, you’re in the game!


5 kommentarer5 kommentarer om “Make up trends ss15”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • KÄRLEKEN HAR FAN INGA LAGAR OCH REGLER! DEN ÄR INTE FÖRBJUDEN NÅGONSTANS!!
  http://nouw.com/hanshen/karleken-har-fan-inga-lagar-och-regler-17924732

  Reply
 • Loving the idea of a colorful eyeliner on the bottom lash line! 🙂

  http://www.uptodatefashion.eu

  Reply
 • Bryr mig inte om vad som är modernt eller inte. Jag sminkar mig i det som JAG trivs & passar bäst i och struntar blankt i vad andra tycker 🙂
  Lika som jag struntar i hur andra sminkar sig.

  Reply
 • Inte så mycket hård “contouring” verkar det som. De tycker inte jag är så fint.

  Reply
 • Hej Linda. Jag är tonåring och har haft lite problem med min hy några månader nu. Jag har väldigt känslig hy och är ganska torr. Jag använder min clearasonic varje kväll och sedan en fuktighetskräm. Mitt problem är att jag får massa röda prickar i hela ansiktet, sällan finnar. Jag vet inte vad problemet är och tänkte att du kanske kunde hjälpa mig. Tack!!!

  Reply