Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:12 | March 26, 2015

Harajuku

outfit25mars

Idag är sista hela dagen här i tokyo innan vi flyger hem 🙁 . Så vi ska ut och käka lite, och bara hänga och ha det gött.

Hade lite kul photosessions med Emma igår och vi tog lite bilder i Harajuku. Samt drog en liten shoppingrunda, kikade lite second hand och så. Sen på kvällen satte vi oss i en park för att fira in våren under körsbärsträden. Svinkallt, men vi gjorde det, och det var supermysigt!

Snart kommer bloggen återgå till det vanliga och handla om smink. Har inte tid att blogga när jag är här, eller ens tänka på smink, utan har som sagt tidsinställt de flesta sminkinlägg, vi är bara på hotellet när vi går upp, sen åker vi iväg och är borta hela dagen, kommer tillbaka på kvällen och sover, så jag har inte internet om dagarna.
Outfits kommer dock fortsätta att dyka upp på mitt andra instagramkonto “LindaHstyle” för er som vill kika på det 🙂

Kläderna på bilden kommer från:
Kjol med “inbyggda trosor”, River Island
Linne, Tommy Hilfiger
Skärp, Second hand
Hatt, H&M
Skor, köpta i Harajuku
Glasögon, köpta i Harajuku
Halsband, Thomas Sabo


4 kommentarer4 kommentarer om “Harajuku”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här