Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:01 | March 26, 2015

Todays look

26mars1

Har fått så jääääävla dålig hy här i Tokyo, det är väl egentligen det enda tråkiga med vistelsen. är superskräpig i huden rent ut sagt. Nån annan som varit här som också upplevt det? Min pollenallergi har dessutom satt igång och jag har blivit jätteförkyld.. haha. Man är ju bara mänsklig, ellerhur?

Jag har använt/I’ve used
Too faced shadow insurance
MAC Eyeshadow uninterrupted
MAC pigment Tan
MUS microshadow deadly
Oriflame the one lash resistance mascara

Läppar/lips
Motives rich formula lipstick Nude

Kinder/cheeks
NARS blush orgasm
Anastasia contour kit


8 kommentarer8 kommentarer om “Todays look”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag har för mig att jag hade samma problem när jag åkte dit! Det är väl alla avgaser som gör det. Kommer ihåg att jag tyckte det var jobbigt att andas de första dagarna också och att det luktade väldigt speciellt, typ avgaser och värme. Vet inte vad man kan göra åt det! Men pollenallergi och förkylning är något som går att fixa lite lättare känns det som?

  Krya på dig!

  Reply
 • Hej! Bor här, gjort det 1 år nu! Gällande luften stämmer det faktiskt inte alls att det är sämre och mer avgaser här, de har mätt luften och den är som luften i Stockholm!

  Så det beror nog på flygresan och annat klimat, bli en chock för huden. Är fuktigare i luften här, senaste veckan till exempel har de pendlat från 50% till 85%! Fick dålig hy när jag flög hit förra året, men har jättebra nu!

  Hoppas sista dagen blir kul!!

  Reply
 • Jag var i Kina under hela sommaren och min hy har aldrig varit bättre! Skit konstigt då det är så smutsigt där, samt att mitt smink RAN eftersom det var varmt som attan. Jag pudrade på flera lager dagarna igenom men trots det fick jag inga finnar eller något sådant. I Sverige är min hy däremot hemsk…

  Reply
 • Jag har inte varit i Tokyo, däremot i Berlin och där kaosade verkligen min hy! Finnar dök upp som på löpande band i pannan, och det var inte kul alls. Tror att det hade med den dåliga luften och stressen att göra, det var ju trots allt en storstad. För mig blev det inte bättre förrän jag kom hem till Sverige igen.. Men hoppas att det blir bättre för dig Linda! Kramar!

  Reply
 • Jag har ett jättebra tips till dig! Nästan varje gång du skrivit om din hy har jag känt igen mig till punkt och pricka.

  ALLA mina hudproblem (till och med min tidigare superkänsliga hy är knappt känslig längre) försvann då jag började använda naturlig hudvård från märket TVÅL. Alla produkter är handgjorda på naturliga ingredienser och är verkligen hur bra som helst. Verkligen ALLA jag har hört som har provat produkterna är lika nöjda som jag.

  Hoppas din hy mår bättre snart! <3

  Reply
 • Bha syra är de ända som funkar för mig när jag är i storstäder i asien.

  Reply
 • Ja jag blev extremt torr i hyn! Jag flagnade på en fläck så jag till och med fick ett sår. Det enda positiva med det var att jag inte blev glansig i t-zonen. Men hellre det än supertorr.

  Reply
 • […] couleurs de cheveux. Et non seulement je trouve la sienne super sympa, mais en plus ce maquillage Shine est parfait avec, que ce soit les yeux ou les lèvres […]

  Reply