Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:09 | April 5, 2015

Linda testar: Vitalumière Powder foundation

chanel

Folk frågar mig ibland vilka märken jag brukar använda, om jag använder Dior, chanel, Tom ford, MAC bla.bla..
För mig spelar det faktiskt ingen roll vilka märken jag använder, och tycker inte att det är “bättre eller coolare” att BARA använda dyra märken.. Utan jag kör verkligen på de produkter jag tycker är BRA när jag jobbar. Sen om det är Dior eller Isadora spelar ingen roll för mig. tycker det är roligt att botanisera bland budgetvarianterna så mycket det bara går. tycker sällan att de dyrare märkena faktiskt är så mycket bättre än budgetmärkena.
MEN, ibland så!
Jag satt med i Juryn i Daisy Beauty Awards i årets bas och gillade faktiskt Chanels Vita Lumiere Powder Foundation väääldigt mycket. Den ger en lätt finish men samtidigt bra täckning, och man varken känner sig, eller ser torr & kakig som jag kan tycka att man gör med många puder.
Pudret kommer med en kabukiborste (som jag tyvärr lyckats slarva bort, därför är den inte med på bilden)
Det lägger sig inte i porer eller linjer utan huden ser väldigt slät och fin ut hela dagen.
Innehåller spf 15
Färgen jag fick var lite mörk så det är därför den ser aningen gul ut på bilden (har färgen No30), men ni ser täckning och lyster.

Pudret är såklart svindyrt, ligger på 735:-

/People sometimes ask me what brands I use, if I use Dior, Chanel, Tom Ford, MAC bla.bla ..
For me it does not really matter what brand I use, and do not think it is “better or cooler” using only expensive brands .. I use products I think are good! Then if it’s Dior or Isadora does not matter to me. think it is fun to browse among budget variants as much as possible. rarely think that the more expensive brands actually is so much better than the budget brands.
BUT, sometimes they are!
I was in the jury Daisy Beauty Awards in the category “base of the year” and actually liked Chanel Vita Lumiere Powder Foundation veeery much. It provides an easy finish but good coverage, and you do not feel or look dry and cakey that I think many powders do.
The powder comes with a kabuki brush (which I unfortunately managed to lost)
It hides pores and lines and the skin looks very smooth and fine all day.
Contains SPF 15
The color I got was a little dark so that’s why it looks slightly yellow on the picture, but you see the coverage and luster.

The powder is pretty pricey though.. £55


5 kommentarer5 kommentarer om “Linda testar: Vitalumière Powder foundation”

  fick det till 514kr med swedbanks valutakoll (i appen) ändå dyrt!

  Reply

  Hej linda, älskar din blogg verkligen!
  men skulle inte du kunna tipsa om puder & foundation märke för mörkhyad (afrikanska tjejer), tycker det är så svårt att hitta foundation /puder i mörkare färger här i sverige. gärna någon som inte får en att se kakig ut. och gärna lite åt gul/warma hålet. för dem flesta blir så rosa lr gråa efter ett tag. skulle vara sjukt tacksam för tips. har testat make up forever & mus. men skulle gärna vilja ha lite mer att välja på (billig som dyr det spelar ingen roll så lägger dem är bra) tack i förhand 🙂

  Reply

  Hej!
  Jag undrar om du kan ge mig råd eller tips. Jag har ganska klena ögonfransar. Jag använder x-lash ögonfransnäring, vilket har gjort dem bättre. Men jag är ändå inte särskilt nöjd med dem. Jag har tittat på fransförlängning man kan göra på salong. Det verkar bra förutom att alla jag frågat säger att man då inte får använda produkter som innehåller olja. Jag har väldigt känslig hy och använder nåde en oljetvätt och ett serum/olja från decleor. De är det enda som hjälpt min hy och jag vågar inte byta ut dem. Vet du någon fransförlängning då man kan ha produkter som innehåller olja kring ögonen?
  Tack för en jättebra blogg! Jag har följt den ända sedan micromiss-tiden 🙂

  Reply

  Åh skulle vilja testa mer produkter från Chanel! Verkar vara sjukt bra
  Adato.devote.se

  Reply

  Hej Linda! Det hade varit intressant att veta var du står angående djurtester och om du kan tipsa om märken som inte djurtestar, kanske i ett eget inlägg?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här