Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:01 | May 5, 2015

Todays look

5maj
5maj1 5maj2 5maj3

Fick lite flow och bara målade lite..
Har använt en väldans massa eyeliners i olika färger. Kanske ingen vardagsmakeup, men roligt att måla för att få utlopp för sina känslor, istället för att måla på papper! 🙂
Ett hett tips från mig om ni vill göra lite konstnärligare sminkningar: Kom i rätt sinnesstämning innan ni sminkar er. Sätt på nån musik som får dig att känna något, eller på annat sätt framkalla olika typer av känslor och tankar.  Jag är som mest kreativ när jag är arg, ledsen eller mår lite dåligt på ett eller annat vis,(tråkigt nog) och ALLTID jättesent på kvällar/nätter.. då kommer min lilla konstnär fram lite extra. Men du kanske vill ha glad musik? eller blir du inspirerad av film? vara ute i naturen? vad vet jag?
berätta, när är du mest kreativ? 🙂
/Got a flow and painted a little 🙂
Have used a lot of eyeliners in different colors. 
A hot tip from me if you want to do a little more artistic makeup: Get into the right mood before you put your makeup on.
Put on some music that makes you feel something, like anger, happiness, sadness and so on.
I am most creative when I am angry, sad, or feeling bad in a way or another, (sadly) and always very late in the evenings / nights .. . But you might want happy music? or inspired by a movie? nature? 
What about you? when are you the most creative? 🙂


17 kommentarer17 kommentarer om “Todays look”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så snyggt! Jag är som mest kreativ på kvällarna, precis när man ska lägga sig. Då har jag hundra miljoner ideer som man vill få ut. Men det är jag inte ensam om 😉

  Reply
 • Så snyggt! Gosh jag vet inte när jag känner mig mest kreativ, får ta en funderare på den 🙂

  Reply
 • Jag är mest kreativ när det är höst och när jag inte vaknar 4.30 och ska jobba! Då brukar det bli enklare makeup med bruna/mörkblåa skuggor.
  På hösten matchar jag alltid mörka lack och mörka skuggor, lite som man gjorde på 20 – talet. Love it!

  Reply
 • Waow.. I am amazed.. This is so awesome and good looking!
  I get most inspired when I ride my horse. Quite funny, but when I’m on her back, the ideas kind of roll in to my head 😀
  So I think that when I am happy and in my position where I feel best, I’m most creative <3

  Thanks for this look – it's so so so fantastic!

  Hugs Malue
  http://mooldash.dk

  Reply
 • Helt klart på kvällarna/nätterna, och jag är nästan bara det när jag är ensam hemma. Och oftast då man har mycket att tänka på/är lite ledsen osv. Lite musik på i öronen och sitta å sminka, men även musik och sitta och skriva/rita är något som jag gör då.

  Reply
 • Jag är precis som du i detta. Behöver vara lite nedstämd och ha massa känslor som vill ta form på nåt kreativt sätt. Hade önskat att jag var lika konstnärlig när jag mår bra 😉 Snygg make!

  Reply
 • Jag har bäst inspo när det regnar ute och det är kväll/natt. Oftast är inspon bäst när jag är arg och ledsen! Så mycket känslor som man kan få ut i sin makeup då 🙂

  Du är en fantastisk inspo-källa! Keep up the good work 🙂

  Reply
 • Gorgeous! 😮

  Reply
 • Jeg lurer på hvordan du tar bort sminken (spesielt tung øye-makeup som det her), og hva slags produkter du bruker. Hadde likt å se et innlegg eller en video om det 🙂

  Reply
 • Jeg prøvde å kommentere, men vet ikke om kommentaren min kom gjennom, så prøver igjen:

  Jeg lurer på hvordan du tar bort sminken (spesielt tung/mye øyensminke), og hva slags produkter du bruker. Hadde likt å se et innlegg eller en video om det 🙂

  Reply
 • Gaaaalet snygg och cool makeup! Dör vilken inspirationskälla du är för mig!
  Jag vet inte riktigt när jag är som mest kreativ. Egentligen så känner jag mig inte så jättekreativ viken är jättetråkigt och faktiskt kan kännas riktigt tråkigt ibland för jag vill verkligen vara det!… Men jag vet inte, tror jag blir som mest kreativ när jag får inspiration och blir exalterad över någonting- som när jag la ut en bild på instagram och vann Nellys tävling “one year of shoes” 😀

  Reply
 • Jag är likadan som du. Jag får mer och mer inspiration ju sämre jag mår. Inne i en sån period just nu, så det ska bli kul att se vad man får fram för resultat av sina idéer! 🙂

  Reply
 • Men åter igen, GUD så duktig du är! Jag får vara glad om min vardagssminkning blir bra liksom 😉

  Reply
 • Åh, så utrolig stilig! Elsker når du legger ut slike sminkninger 🙂

  Reply
 • Shit vilken sminkning!

  Reply
 • […] really liked Linda Halberg’s Crying paint and Sandra Holmbom’s Blue Lagoon. I may never be able to recreate them but they sure make a […]

  Reply
 • Oooh cool! Hade varit häftigt med typ vit mascara till den där sminkningen tror jag 🙂

  Reply