Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:30 | May 13, 2015

Life of a creative mind

13maj6

Sotade och suddade vackra makeuper i all ära, men abstrakt kreativt kaos och kladd är det roligaste jag vet!
Kan säga som såhär att hela mitt badkar var fullt av färg efteråt. Sånt här vill jag göra varje dag. Men kikar jag på statistiken så är inte dessa looker så jättepopulära hos er? och såklart förstår jag det eftersom det kanske inte är nåt man använder till vardags eller fest direkt 😛

Såå..

Vad tycker ni är roligast att läsa/se i min blogg? 

/Wanna do things like this every day! But if I check the statistics, looks like this aren’t that popular.
What to you like the most to see/read about in my blog?


104 kommentarer104 kommentarer om “Life of a creative mind”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag älskar när du spinner loss och testar Massa roligt konstigt!
  trevligt när du bryter av med någon mer användbar ibland också dock, mångfald uppskattas 😀

  Reply
 • Jag tycker det är kul att se hur du jobbar. Få hänga med på alla dina olika uppdrag.

  Reply
 • Kladd är kuuul! Och har sin egen skönhet, jag gillar:)

  Reply
 • Jag tycker om när du använder lite spännande kombinationer av färger eller när du varierar tekniker för att tex lägga på ögonskugga eller eyeliner. Det inspirerar mig jättemycket till att vilja testa olika saker själv. Färger jag tidigare inte vågat använda eller en lite annorlunda vinge på eyelinern.

  Du är verkligen superinspirerande!!

  Reply
 • Jag älskar dessa konstnärligare inlägg! De är mina favoriter! De ger sån variation och inspiration, fortsätt med dom! 😀

  Reply
 • Älskar att se såna här abstrakta och konstnärliga sminkningar! Får mig verkligen på fall, så att jag själv vill göra något liknande och sedan ha en photoshoot efter det 🙂 Har ingen speciell typ av sminkningar jag föredrar, allt inspirerar en fotograf och sminkälskare som mig!

  Reply
 • Jag älskar variationen! Helt total crazy som jag aldrig skulle våga prova varvat med nya trender och idéer som jag absolut inspireras av när jag ska till att göra mig fin! Och alla tips om hur man kan underlätta för sig eller bli ännu bättre på något!
  För mig är din blogg helheten av alla sakerna!

  Reply
 • Älskar dessa sminkningar! Får mig verkligen på fall, så att jag själv vill skapa något liknande och sedan ha en photoshoot efter det 🙂 Föredrar ingen speciell typ av sminkning, allt ger inspiration för en fotograf och sminkälskare som mig!

  Reply
 • Jag tycker det är skithäftigt! Lite 50/50 skulle vara bra, så lite mer sånt här kan du allt köra på tycker jag 😉 Älskar att se kreativitet flöda!

  Reply
 • jag tycker iaf att detta är (minst) lika roligt att läsa!!

  Reply
 • jag gillar att läsa recensioner och tips!

  Reply
 • Jeg absolutt eeelsker når du gjør slike makuper! Syns det er så utrolig gøy å se, å veldig inspirerende 😀 Så syns du gjerne kunne lagd flere, uten tvil 🙂 (vil selvfølgelig gjerne ha hverdagsmakuper også, så en fin blanding hadde vært kjekt:) )

  Reply
 • Blir absolut inspirerad av crazy chaos! Det bästa är ju blandningen, ibland en fin makeup jag kan försöka mig på själv, ibland detta som jag kanske inte tar efter i smink, men som inspirerar mig så att jag får en speciell känsla, oavsett om det stannar där eller går vidare till att jag tar med det till något annat, målar, fotograferar eller flätar armband elr vad det nu kan vara 🙂

  Reply
 • Jag gillar dina mer konstnärliga sminkningar. Som grafisk designer får jag massvis med inspiration!

  Reply
 • Hej!
  Jag tycker att det roligaste är recensioner och när du testar och tipsar om nya produkter. Absolut roligast är allt som har med basen och göra tycker jag. Vore kul om du skrev hela basen du använder till varje sminkning. Gissar att det blir olika varje gång

  Reply
 • Älskar detta, så coolt. Din blogg i all ära! Gillar din blogg som den är!

  Reply
 • Det jeg liker best er når du tester forskjellige produkter, og videotutorials 😀

  Reply
 • Blandat, men älskar dessa

  Reply
 • Gillar allt på din blogg 😀
  Mest swatches av produkter. Men som denna och andra sminkbilder är lika roliga, jag brukar oftast inte härma någon då det är enklare att se på yt, men är så himla kul att så då du är så duktigt. Och dessa är roliga och inget jag någonsin skulle komma på xD hade varit kul att se en video när du gör en sånn här kreativ sminkning 🙂
  (även fixa en gilla knapp, kollar ofta i mobilen och då är det jobbigt och kommentera, eller ligger man i soffan och orka inte dra iväg en kommentar eller något latigt :p btw, nu funkar alla bilder att se :))

  Reply
 • När du testar nya produkter, och lyx vs budget! Samt när du förklarar för oss(mig) amatörer hur en ska gå till väga med applicering, tvättning av penslar osv:) och självklart dina youtube-klipp! Det är ju höjdpunkten på fredagarna! Sen skulle ja gärna vilja att du fokuserade mer på att få en felfri bas, alltså förklara, då det verkar som att många undrar om hur man ska göra, vad som passar bäst för ens hy osv!

  Reply
 • Jag hinner varken eller är speciellt intresserad av att läsa bloggar. Förutom din! Är inte så intresserad av smink, däremot hudvård. Men din blogg är kan inte klassas som sminkblogg utan snarare konstblogg. Det är galna saker och oväntade färger jag vill fortsätta se. Det vore en dröm att bli sminkad av dig!
  Varma hälsningar /Margret

  Reply
 • Jag fullkomligt ÄLSKAR de här mer kreativt-kaos-artade bilderna!! Jag tycker att de också ger en fantastisk dynamik, ihop med de mer “perfekta” sminkningarna 🙂

  Reply
 • Jag älskar kladd! Så mycket roligare som du säger. Sen så gillar jag även “finare” makeuper men en blandning är perf!

  Reply
 • ÄLSKAR dina crazy abstrakta make-ups (som denna)! Även dina tutorials! Enkla tips och bra produkter uppskattas också 🙂 Du är så bra på att variera, du har allt i din blogg, älskar den!

  Reply
 • Åh, jag älskar när du gör sådana här sminkningar. Sjukt inspirerande och vackra!

  Reply
 • Jag gillar dessa inlägg! Allt du gör inspirerar.

  Reply
 • Jag uppskattar allt du postar! Även dina abstrakta sminkningar som bryter lite 🙂 Tror dock att statistiken är mindre på dessa eftersom att folk inte går in och kollar in på dem för att “härma/inspirieras” – som man gärna gör med dina normala sminkningar 😉

  Reply
 • Skulle tycka det var roligt om du gjorde typ “mina top 5 foundations” eller en lista på bästa foundations för olika täckgrad osv, såklart måste det inte vara just foundations, det kan vara andra produkter också men jag tror du förstår vad jag menar:). Och så skulle det vara kul att se dina “all time favourites” av typ alla olika saker:) älskar din blogg. p&k

  Reply
 • Tycker det är jättekul med dina mer artsy looks! Tror dock att sminkbloggarna slagit igenom som inspirationskällor till vardags/fest som du skriver. Smink måste dock bli en mer accepterad konstform imo 🙂

  Reply
 • Jag älskar såna här kreativa, konstnärliga sminkningar! Tycker att du har en perfekt kombination av allt så som du gör nu 🙂

  Reply
 • There are an abundance of neutral/wearable looks online, along with a lot of celebrity-inspired looks. It’s overkill, IMO. I love seeing more creative looks, more editorial looks, looks that are “unwearable”. It’s a reminder that makeup is an art form as well as a way to enhance your features.

  Anyway, it’s your website. While we can have input as readers, the final decision is yours. I say keep doing you.

  Reply
 • Jag älskar dessa inlägg, så roligt att få insperation från dessa inlägg och de är fantastiskt kul att se vad man kan göra med lite smink 🙂 fortsätt med detta !

  Reply
 • I love these!! x

  Reply
 • Hii Linda !!

  I lovee to check your blog everyday to see your everyday looks which are fantastic !!!!
  also i like to read about your favourite products which i had tested and you are satisfied ! 😉
  ans would like to see some makeup tips !

  best wishes !

  Your fan

  Negin

  Reply
 • Det är ju de här som är bäst! Mer sådana här fantastiska skapelser tack! 😀

  Reply
 • I like this kind of posts! i love your creative looks, i admire your imagination to créate artistic looks, I would like to read a post about taking pictures like you. You are one of my favourites arstists 🙂

  Reply
 • Jag älskar att se dessa inlägg, du är en fantastisk konstnär. Vilket syns i dina makeuper också. Imponerande talang och underbar blogg 🙂

  Reply
 • Nä, är väl egentligen inte så intresserad av sådant “kladd” men tycker det är vackra bilder, typ konst 🙂 och så länge du blandar dessa inlägg med HUR man sminkar sig (tex, lägga bas, ögonbryn osv) och test av nya produkter är jag nöjd och trogen läsare 🙂
  Sen är jag alltid intresserad av vilka produkter du använder, tips på nya men även gamla guldkorn som kan förvandla mitt yttre till det bättre 😉 värdesätter liksom din åsikt och köpt en hel del du rekomenderat 🙂

  Reply
 • Skulle vara jättekul om du kunde göra en balsminkning! Vår bal är om ca två veckor så skulle va bra om du gjorde en sådan sminkning snart!

  Reply
 • Fortsätt med dessa inlägg!!!!! ÄLSKAR DEM.

  Reply
 • Love it all! Blir super inspirerad oavsett, lika mycket att måla mig vacker som att gå lös med det abstrakta. Tycker framförallt om när du gör vad just du känner och brinner för at the moment, din egen inspiration lyser igenom i dina inlägg, och även det inspirerar mig!

  Reply
 • Jättekul med sånt här, men känns nästan “waste” att en sån här cool sminkning bara får en bild. Hade varit kul om du styrde upp lite mer “photoshoots” där både hår och styling är inkluderat så man kanske kan ta lite överkroppsbilder i fräcka miljöer! Du e grym!

  Reply
 • Hej Linda! Jag tycker alltid att det är kul att titta in på din blogg. Jag är väldigt dålig på smink men du inspirerar mig att våga prova mer med dina videor, tips på produkter och tekniker.

  Jag tycker du ska köra på det som är kul för dig och dela med dig av det du känner för. Jag hejar på dig! Kram

  Reply
 • Älskar sminkningar som denna! Tycker det är så roligt och spännande att se vad du hittar på!

  Reply
 • Mer sånt här! Älskar sånt. 🙂 och det kommer göra din blogg ännu mer unik

  Reply
 • Jag tycker det är kul med dessa varierande konst-make up!
  Gillar när du lägger upp recensioner/tips på produkter, MÅNGA av sakerna som du tipsat om har jag klickat hem eller tvingat mig själv att köpa. Dessutom älskar jag dina tutorials, speciellt när du fokuserar på en sak t.ex. Bas, sotade ögon, ögonbryn etc.
  Önskar lite mer “tips och tricks” om du har några och dela med dig? Allt från hur man ska tänka när man lägger på rouge osv.
  Sen hade det varit kul med kanske nya trender ? Vad som verkar bli “hett” till sommaren/vintern.
  Och något jag verkligen önskar är fler HÅR-inlägg! Tips/tricks, styling osv:D

  Pussss

  Reply
 • Jag gillar dina recensioner samt vad du har i din sminkbox. Men även färgkombinationerna du gör och alla nagellack! Älskar nagellacken! Keep on doing what you do!

  Reply
 • Jag älskar dina kreativa kaossminkningar! De är jätteinspirerande att få ta del av. Jag tycker också att du har en väldigt bra variation av olika saker på bloggen, så som recensioner, tips, enklare och mer avancerade sminkningar osv.

  Det jag skulle önska är lite mer tips kring kanske är hur man ska tänka angående klädsel matchandes med sminket, vilka färger som passar bra med vad osv. Just nu skulle jag bli jätteglad över lite balsminkningstips också (!) och kanske lite fler tips gällande dålig hy, hooded eyes och andra små skönhetsfel som smink kan rätta till och behöva anpassas efter.

  Din blogg är amazing och du verkar vara en superhärlig person! Fortsätt med det du gör! Tycker även det är kul att du börjat dela med dig av din klädstil på det nya instagramkontot – jätteinspirerande! Och så är du ju så sjukt snygg också!!
  Stor kram till dig! <3

  Reply
 • Jag älskar detta! Är sminkintresserad bildelev och detta är såååå inspirerande! Vet även fler tjejer och killar i klassen som tycker likadant 🙂

  Reply
 • Jag tycker det är jätteroligt när du lägger upp dessa liknande “artverk”. Riktigt coolt! <3

  Reply
 • Enastående vackert! Platsar inramat på en vägg.

  Reply
 • -> produktrecensioner
  -> tutorials
  -> vardagssminkningar
  -> swatches
  -> allmänna råd och tips, typ hur man väljer en foundation och ska tänka kring hudton osv eller vilken sorts eyeliner som passar vilken ögonform osv
  -> jämför liknande produkter från olika märken

  men! ÄLSKAR när du kombinerar detta med inspirerande bilder på kreativa “over-the-top” looks som den här. Även om man sällan gör samma grej själv så gör det att hela bloggen/sidan blir så estetiskt vacker. Det lyfter helheten liksom!

  Reply
 • Jag gillar denna blandningen! Vissa av dina sminkningar så får man inspo för vardagen och vissa, som den här, gör att man vill släppa loss och vara kreativ. Så fortsätt med denna mix så blir iallafall jag som mest inspirerad! 🙂

  /Anna

  Reply
 • Ja jag föredrar dina mer kreativa, färgglada skapelser. Helt klart 🙂

  Reply
 • Jag gillar allt! Älskar dina dagens men gillar även när du delar med dig av tips och dina favoriter 🙂 <3

  Reply
 • Knepigt, för jag älskar dessa! Absolut mina favoritbilder, skönt med något som bryter av mot allt det *perfekta* som alla sociala medier är fullproppade med.

  Något speciellt har du absolut med tanke på att jag inte ens sminkar mig (enbart ögonbryn) men ändå haft din blogg på bloglovin och klickat min in här vid varje inlägg i ja, jag vet inte hur länge – du var blond när jag började? Jag tycker dina hårfärgsresor är intressanta pga jag själv färgat håret hit och dit på både mig själv och andra i 8 år. Tycker också om budgettips kring hudvård!

  Kram

  Reply
 • JOO! Det är sånna här looker som är roligast ju!!

  Reply
 • I love these kind of creative make ups! Absolutely amazing! Please continue posting them 🙂
  I like product testing. The idea of everyday new make up is brilliant!
  I also like your tutorioal videos. I noticed you used mac correct and conceal pallete. Can you make a video on how to use the 4 concealers at the top of the pallete? ( not yellow and pink at the bottom )

  Reply
 • ÄLSKART

  Reply
 • Jooooo
  De här är de absolut bästa, det här är det jag hoppas på varje dag jag går in på din blogg och blir superglad när jag äntligen får det. Jag vill absolut ha mer av abstrakta sminkningar!!!! 😀 😀 😀 <3

  Reply
 • Natruliga ögonsminkningar som samtidigt innehåller färgglada färger =)

  Reply
 • Älskar dessa looker!

  Reply
 • Jag älskar att se din kreativa sida. Det ger mig motivation och inspiration. 🙂 <3

  Reply
 • som bildelev älskar jag dessa looker, men även vardagliga looker är kul att se! ^^

  Reply
 • Jag älskade dina halloween sminkningar! Kan du inte göra något sådant igen? Annars tycker jag att du har bra variation precis som det är!

  Reply
 • I love looks like these! You are so creative and inspiring. I would absolutely love it if you’d post more looks like this. Especially if you wanna do something like this everyday and enjoy making them. It’s YOUR blog, not ours. So yes! I WANT MOREEE!

  Reply
 • Gahh blir lite galen för att statestiken visar att detta inte är så populärt vilket då kan leda till att du ej postar sånt här så mycket för jag ÄLSKARRR det ju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!FORTSÄTT!!!

  Reply
 • När du testar nytt smink tex puder eller mascara och så får man se före och efter-bilder.

  Reply
 • Jag är själv en väldigt kreativ person så jag förstår verkligen känslan av att man bara måste få vara lite abstrakt och leka med sitt smink osv. Därför älskar jag dessa “wild and crazy” sminkningar du gör ibland men jag älskar också dina videor/inlägg där du berättar lite mer noga om vad du använder och varför osv. Det lär iallafall jag mig jättemycket på! Tack för en sjukt bra blogg, youtubekanal och inspiration.

  Reply
 • Saknar när du testar olika saker och ger betyg på sakerna

  Reply
 • Jag tycker det är jättekul när du lägger upp sånnahär sminkningar, tycker de är kaotiskt vackra! rent allmänt tycker jag att du har en bra blandning på dina inlägg, mina favoriter är kanske videoinläggen där du förklarar mer ingående, men som sagt, bra blandning!

  Reply
 • Fy faan va snyggt !! Älskar sånt här 😀 mer av d tack 🙂

  Reply
 • I absolutely love these kind of looks! Also I pretty much love everything you do. I like how you can post something more artsy like this the one day and a simple look the other. I wouldn’t mind more of these! I’d love it!

  Reply
 • Hi Linda,
  Actually I feel addicted to your blog. It’s so much pleasure for me to watching every day your creativity. What I like in your blog the most is make-ups, every form, starting from casual make-up to artistic. I admire your talent. Keep it up. Greet.

  Reply
 • Såna här är roligast att se och läsa! Vill supergärna ha tutorials på liknande sminkningar 🙂

  Reply
 • Jag tycker att det är mest intressant när du recenserar produkter och ger tips! ☺️

  Reply
 • Jooo jag älskar dessa sminkningar!

  Reply
 • Oh, but I would actually love seeing more creative looks like this one! 😀 Don’t get me wrong, the more wearable make-up looks are also gorgeous, but “living paintings” like these stand out from the crowd for me.

  Reply
 • Jag ÄLSKAR sådana inlägg, de är så galet kreativa och gör dagen mycket bättre ❤️

  Reply
 • Älskar blandningen i din blogg, både vanliga sminkningar och dessa mer kladdiga och konstnärliga. Uppskattar recensioner och när du provat nya foundations, nagellack mm. Bästa skönhetsbloggen jag läst!

  Reply
 • Tycker det är super kul när du gör den här typen av make-up! Våre kul om du gjorde en video när du bara går lös på smink och hår! 😀

  Det som är så bra med din blogg är att det är så blandat och att du har en så grym stil. ^^
  Fortsätt så 🙂

  Reply
 • Jag älskar dessa sminkningen mest! Har i flera dagar tänkt på hur snygg “crying color” skulle vara på en tavla! TIPS !;)

  Reply
 • Skulle vara kul att se dig göra något liknande på video? Inte en how to men bara få se hur det går till när det blir såhär snyggt kaos?

  Reply
 • This is EXACTLY the kind of posts I like to see! Love the creative makeup looks!

  Reply
 • I like to see every kind of makeup and art at the blog, but I also would like to see the execution of them. So… I think you could make more tutorial… even that you make them “quickly”

  Reply
 • I’d love to see more stage makeup, im a circus artist so if you can help me with some looks for the shows i’ll really appreciate it <3

  greetings from venezuela. <3

  Reply
 • I honestly love seeing the more creative stuff!
  Everyone and their Mother is doing Neutral, glam, smokey eyes, pop of colour and no-make-up- makeup but very few except yourself are doing really expressive and creative makeup art.
  I say GO FOR IT!

  Reply
 • Jag älskar dessa sminkningar! Mixen är det bästa. Men jag tycker att utan denna kreativitet blir det lätt tråkigt och platt med endast “vanliga tråkiga sminkningar”. När du leker med färg och material så är det en otrolig inspirationskälla!

  Reply
 • Läckert!! Tycker om variationen i din blogg. Favoriterna är när du testar nya grejer tror jag nog, då kan man själv hitta favoriter. 🙂

  Reply
 • Jeg elsker “Linda testar” og når du gir tips og tricks, eller skriver om et produkt, selv om det er et pressutskikk!
  Unnskyld hvis dette var vanskelig å lese, men jeg er norsk som du skjønner:)

  Ps. digger også todays look!

  Reply
 • Dessa är mina favoriter! Helt klart! Får sån sjuk inspiration till att göra egna kaotiska kreativa sminkningar out of the box!! love it

  Reply
 • Jag har undrat så många gånger varför du gör sånt här kladd och jag gillar det inte. Du kan ju göra så fantastiskt fina sminkningar och så lägger du upp kladd. Tappar faktiskt lusten att gå in på bloggen p.g.a det. Förr kikade jag in jämt för att se snygg ögon makeup men nu är det för mycket sånt här tråkigt nog. Du är ju den bästa jag sett på att sminka. Vill få inspiration till något användbart.

  Reply
 • Gillar allt, men mest när du skriver recensioner 🙂

  Reply
 • Älskar “kladd” ger mig så mycket inspiration och det blir så vackra bilder att jag skulle vilja sätt upp dem på väggen!!! Visst att det är kul att se “vanliga” sminkningar och nya produkter men det är “kladdet” som gör att jag kommer tillbaka, för nyheter och vardagssmink finns på 1000 andra bloggar. MERA KLADD!

  Reply
 • Jag älskar variationen, och totalt älskar även kladd som detta! Blir så inspirerad och skulle helt ärligt nästan vilja se mer av detta 🙂

  Reply
 • Nej men va?! ÄLSKAR detta, detta är varför jag fortsätter gå in på din blogg för du överraskar gång på gång! Vardagsmakeup i all ära och du är fantastiskt grym på det också förstås, men det är sånt här jag fascineras över. Det är så kul att se vad du kan göra och jag väntar alltid med spänning på vad du kommer göra härnäst! Jag visar alltid upp dina magiska talanger på Instagram till folk som av någon konstig anledning inte har sett dina verk. Fortsätt med detta, LOVE IT!

  Kram!

  Reply
 • Ääälskar när du gör sånt här! Är det nån jag återkommande målar av när jag målar/tecknar så är det dessa bilder. Älskar mixen av realistiskt/abstrakt kaos. Fortsätt med det här!

  Reply
 • neeej jag älskar älskar ÄÄÄÄLSKAR blandningen, bland det ABSOLUT bästa är variationen! det är INSPIRERANDE och VACKERT, det är som en konstform, tycker absolut satt du ska fortsätta med the artsy, experimental shit. det är inlägg som alltid lyckas få mig att stanna till extra länge. sluta aldrig med det hihi 🙂

  Reply
 • I love your looks. You always do something “outside the box”. Your blog inspired me to create a blog and get out of my comfort zone. I love your artistic “unwearable” looks they are are my absolute favorite. Particularly love when you do challenges and your bold use of eyeliner. Linda you are so amazing. I hope I don’t sound like a creeper haha. Anyways just wanted to let you know that every look you create is unique to me and very inspiring to millions.

  Reply
 • Åhh ja tycker de e sååå kul när du gör sånna här looker!! Så coolt att se vad man verkligen kan göra med smink:)

  Reply
 • Jag tycker att du har en väldigt bra kombination av inlägg. Mina favoriter är helt klart de här lite urspårade 🙂
  Så om jag får önska skulle jag gärna se fler såna!

  Tack för en super blogg!!

  Reply
 • Jag skulle önska fler såna här inlägg jag! Älskar dina kreativa sminkningar!

  Reply
 • Joooo! Mera konstnärliga makeuper. Vanliga är också roliga, men de mer konstnärliga är bäst. Du har en unik talang för det, och det särskiljer dig från andra sminkbloggare också.

  Reply
 • jag tycker absolut sådana här sminkningar, de är så häftiga och mycket mer insperande för mig än bara vardagslooker!

  Reply