Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

6 kommentarer om “Presentationsvideo :)”

  Hej Linda!
  Jag undrar vilken make-up artist utbildning du gick. Gick du en linje på gymnasiet eller tog du en kort utbildning senare? Jag vill nämligen utbilda mig till make-up artist men jag vet inte vilken skola jag ska välja. Jag går ut gymnasiet nu i sommar och vill börja kolla på en bra make-up artist skola. Spelar priset på utbildningen en stor roll? Det finns en utbildning i Kalmar där jag bor men jag vet inte hur mycket den kan erbjuda för att komma in i branschen senare så jag hade velat höra med dig vilka skolor du rekommenderar och vad jag ska leta efter.

  Tusen tack för alla bra inlägg, du är en stor inspiration! 🙂

  Reply

  Vilken härlig video:) Men det är lite störigt med kanterna både uppe och nere på bloggen , man ser inte mkt av själva bloggen och det är svårt att se hela bilder.

  Reply

  Åh Linda, ändra tillbaka så att alla blogginlägg ligger efter varandra och är fullt öppna, så man slipper klicka fram och tillbaka hela tiden!

  Reply

  Skulle du kunna göra en video på hur man bäst sminkar sig för att förstora och öppna upp ögonen. Underkanten på mina ögon är böjd lite “uppåt” så skulle vilja veta hur jag ska sminka mig på bästa sett för att få bort den känslan. Är det ögonskugga under ögonen? Svarta kajal i vattenlinjen? Eller vit?

  Tacksam för svar!
  Kram

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här