Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:14 | June 12, 2015

Todays look

12juni 12juni1

YEY
Idag är det summerburst, och jag ska dit med ett härligt gäng tillsammans med Ur & Penn, och jag är supertaggad!
Igår var en sjuuukt bra dag! Jag och Madde gick till Mollys lanseringsevent för hennes nya EP, alltså den tjejen är så fin och begåvad så det är inte klokt! <3 nya låtarna är så bra, så bra
Efter det så gick vi vidare till Elsas lanseringsfest för hennes kollektion för Bik Bok, gissa om jag vill ha ALLA kläderna! Är såå stolt över henne, wow alltså. Mycket lycka och mycket kärlek, blir så glad när det går bra för ens vänner <3

Jag har använt/I’ve used
Too faced shadow insurance
MUS MS Smog
MUS MS Deadly
Loreal false lash wings mascara

Läppar/Lips
A mix of eye/lippencils

Kinder/cheeks
NARS Blush orgasm
Anastasia contour kit


7 kommentarer7 kommentarer om “Todays look”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Linda! Jag funderar kring detta med din instagram @lindahstyle (jag är ett stort fan av din stil) och tänkte fråga om du inte skulle kunna varva sminkinläggen med lite mode då och då? Då sminkidéerna känns luddig eller framtvingade skulle det vara otroligt inspirerande i alla fall!

  Massa kramar

  Reply
 • I really really libe yours makeup
  Everyday I check them

  Reply
 • Hej! Var får man tag i läppennan….a mix of Eye?

  Reply
 • Beautifulllll like always !!!!

  Dear Linda, do we need to apply foundation in eyelids when we are applying the base ? Nowadays I follow the steps in the makeup tutorial that you recently posted in Youtube for your daily makeup routine ❤️❤️that video helped me so much !!! Thank You so much for sharing all those !!!! Just wondering If you apply foundation eyelids as well , I will be thankful If you respond my comment ! Loveee u and all the amazinggggg looks you create everyday !!!!!

  Reply
 • Likte veldig godt leppefargen 🙂

  Reply
 • That lipstick with those eyeshadows looks sooo amazing!

  Reply
 • Super snyggt

  Reply