Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:01 | June 24, 2015

Todays look

24juni 24juni1 24juni3

Detta var egentligen min midsommarlook, men publicerar den idag eftersom jag inte hann lägga upp den på självaste midsommar.

Jag har använt/I’ve used
NYX epic black mousse liner
Make up store microshadow Smog
Make up store microshadow desert
Loreal false lash wings waterproof mascara

Läppar/lips
Motives cosmetics lip pencil Raisin

Kinder/cheeks
Anastasia contour kit
NARS Blush orgasm


3 kommentarer3 kommentarer om “Todays look”

    Love the title haha ! and the makeup is gorgeous i am always full of admiration

    Reply

    Hej Linda. På misdommar provade jag för första gången på länge rödare läppstift och satt som en smäck. Dock när stiftet skulle bort så hade jag sådana problem med det att jag fick gå och lägga mig röd runt hela munnen. När jag skulle tvätta penseln sitter det röda kvar som berget också trots rengöring för sminkborstar och vanligt vatten/tvål.. Tips på hur jag ska få bort det från penseln och hur du gör för att få bort läppstiftet utan att se ut som dina läppar är allergichockade.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här