Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:30 | June 28, 2015

Todays look

28juni 28juni1 28juni2

Jag har använt/I’ve used
The balm Mary-lou manizer
Make up store Microshadow Deadly
Loreal false lash wings waterproof mascara

Läppar/lips
MAC lip pencil Whirl
Make up store lipstick Bare
Motives Cosmetics Lip shine mineral base Amazing

Kinder/cheeks
The Balm Mary-lou manizer
Anastasia contour kit
NARS Blush orgasm


6 kommentarer6 kommentarer om “Todays look”

  Så galet snyggt! Skulle du kunna lägga upp en video om hur du göra den?

  Reply

  Hej Linda! Jag har velat fråga detta ett bra tag nu men det har bara inte blivit av, så nu är väl denna fråga inte så relevant till inlägget. Men angående Anastasias dipbrow pomade’s! Jag älskar verkligen hur de sitter på brynen, att de inte “smudgar” osv för jag har väldigt oljig hy & den sitter som berget, då till min fråga… Jag har faktiskt dipbrowen i en mörkare färg oxå som jag använt som eyeliner, även där sitter den superbra & det är det lättaste jag arbetat med i eyeliner väg. Jag har dock slutat nu för jag blev orolig.. orolig att en produkt ämnad för ögonbrynen används på ögonlocken, så jag vart rädd att skada mina ögon… Så jag undrar nu om du vet om det är okej att använda ABH’s dipbrow som eyeliner eller om det kan ha någon form av negativ effekt på ögonen? Notera att jag helst skulle vilja använda den om det går då den kommer i så många bra bruna & mörka nyanser & att jag aldrig hittat någon bra RIKTIG gel-eyeliner, jag vill inte arbeta med kajaler eller flytande eyeliner på pennor osv utan det är helst gel i burk jag vill ha, så om det inte går att använda dipbrow så skulle gärna tips på gel eyeliner i svart/mörkbrunt uppskattas & som håller hela dagen då jag är super oljig! Kram & förlåt för luddig text :3

  Reply

  Vad finn du är! så perfekt!!
  Jag älskar den här style så mycket XD

  Reply

  Hej Linda!
  Jag undrar vart du har hittat alla dina “små” nästingar, jag vill nämligen inte ha för stora utan vill att det ska se naturligt ut, tacksam för svar! Kram

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här