Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:01 | July 8, 2015

Strobing – vad är det?

27juni

(på bilden ser du “nya trenden” Strobing, som egentligen bara är highlighting)

Alla pratar om den “NYA” trenden Strobing just nu.. Jag blir lite full i skratt när jag ser att Strobing egentligen bara är highlighting, fast utan all shading.
Nya trenden är alltså att man ska skippa contouringen och gå den mer naturliga vägen med Strobing, alltså skimrig highlighting för en fräsch look med mycket lyster.
Det är så roligt att något så gammalt kan bli hypat med ett nytt namn tycker jag 🙂
Jag kan ju skryta med att jag då har kört strobing i flera år, höhö. då jag aldrig varit ett stort fan utav contouring.

Så nu vet ni det, Strobing är ingenting nytt, bara ett fancy ord för highlighting

/Everyone talks about the “new” trend strobing right now .. I think it’s kind of fun ’cause strobing is just another word for highlighting, without any shading.
Now it’s time to skip the contour and go for a more natural base with strobing, with shimmery highlighting for a fresh and dewy look.
It’s so funny that something so old can be hyped with a new name 🙂
I have used strobing for years years, ’cause I’ve never been a big fan out of contouring.

So now you know it, strobing is nothing new, just a fancy word for highlighting


16 kommentarer16 kommentarer om “Strobing – vad är det?”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Gud vilken vacker bild och sminkning!

  Reply
 • Linda! Vilken är din absolut bästa highlighter? Utan att se glittrig ut och gärna i en okej prisklass 😉

  Reply
 • Jag älskar The Balms Mary-lou manizer!

  Reply
 • Haha, jepp, här har det strobats i flera år redan.
  Jag gillar Duwops highlighter

  Reply
 • Hej, Jag är verkligen jätteintresserad utav smink men får aldrig nå bra bilder på det
  Vad använder du dig utav när du fotar och vart redigerar du dina bilder?:)

  Reply
 • tuturial på skatan makeupen?

  Reply
 • Jag har tyvärr inte gjort någon, får se om det kommer 🙂

  Reply
 • Skönt att fler än jag började skratta lite smått. Har strobat i flera år, så vi var väl före vår tid? Haha.

  Reply
 • Vacker bild 😀
  Mvh Camilla
  http://www.tiobarnsmamman.se

  Reply
 • Linda jag behöver hjälp! Jag försöker hitta en nyans på foundation som passar mig. Jag är superduper blek och är ofta röd på mina kinder (blir aldrig i närheten av brun). Hittills har jag använt mig av de som går åt de gula för att det var nån makeup artist som sa det till mig men nu undrar jag om det verkligen är rätt, läste någonstans att är man kall i hyn så ska man ha en kall foundation. Vilken ska jag egentligen ha?? / förvirrad tjej

  Reply
 • Hej! Nu är inte jag någon expert men en rosa hudton ser bara mer solkysst ut i en gul foundation 🙂 Värre med en rosa på en gul hudton. Men annars så “ska” man ju ha en kall foundation till kall hy osv. Har du annars testat en neutraliserande primer i grönt eller gult? Neutraliserande concealer? Det finns också gultonade puder som dämpar rödhet tex glo minerals, bare minerals, paris berlin.

  Reply
 • Åh så vackert! kram / http://www.joseefiinb.devote.se

  Reply
 • Gud sån fin sminkning. Ganska neutrala färger men hur snygg som helst ändå! Du är grym Linda! 😀

  Reply
 • Jag hatar att se för platt ut och matt ut i sminket. Men jag har väldigt tydliga (eller ska man säga djupa?) porer som framhävs av highlighter. Vet du någon highlighter som funkar på sådana som mig, Linda? 🙂

  Reply
 • Hej! Prova att lägga en matt highlighter istället för en skimrig! Det är skimret som framhäver porer och ojämnheter i huden.
  Kram!

  Reply
 • Strobing – vad är det? – Linda Hallberg http://uselesslyweb.com/

  Reply