Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:01 | July 23, 2015

Todays look

23juli
23juli1

23juli2

Hej hopp!
Var inne med datorn igår och de kunde inget göra, så jag måste lämna in den till apple, vilket kan ta allt från 1-2 veckor. SKIIIT!!
Ovan ser ni min första sminkning på en vecka 😀  Har faktiskt ingen foundation på mig här, utan bara lite concealer och puder. Märker att skärmen på denna datorn jag har nu är jättedålig och jag vet inte alls hur bilderna ser ut för er?
Idag ska jag iväg och tatuera mig igen förresten, yay! som jag längtat för att få klart mitt ben 🙂

Jag har använt/I’ve used
Loreal false lash wings waterproof mascara

Läppar/lips
Anastasia liquid lipstick Midnight

Kinder/cheeks
The Balm mary-lou manizer


13 kommentarer13 kommentarer om “Todays look”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Linda 🙂
  Jag skulle verkligen behöva din hjälp!
  Har läst din blogg i många år nu och älskar att bli inspirerad av alla dina fina looks!:) jag är ganska galen i sig och gillar utmaningar med smink. Grejen är att jag aldrig riktigt har hittat någon “vardagssminkning” som jag känner mig bekväm i, tills nu har de varit ok för jag har kunnat bara köra lite mascara eller göra någon rolig sminkning.( Problemet är att jag inte kan något mellanting. ) men nu om en vecka ska jag börjar jobba på kontor. Och då känner jag att för att kunna få till en hel loook behöver jag en ordentlig “kontorssminkning”.
  Så snälla! Jag behöver all hjälp jag kan få:)!

  Reply
 • Hej Matilda! Du ska absolut inte känna dig tvingad att köra en “ordentlig” kontorssminkning. Trivs du bra i lite mascara och känner dig fin ska du köra på det! Bara för att du jobbar på kontor behöver du inte mer smink, dessutom är det bara jobbigt att gå upp en timme tidigare för att sminka sig! Och skulle någon störa sig på att du har för lite smink på dig är det deras problem tycker jag! Kör på det DU tycker du är fin i, och känner dig bekväm i 🙂 kram

  Reply
 • Tycker bilderna är toppenfina, kanske att de är aningens mer gula/varma i nyansen än de brukar, men det hade jag aldrig sett om du inte påpekat att du jobbade med annan skärm 🙂 Btw, så fint när du är lättsminkad, så vacker!

  Reply
 • Tack! Jo jag såg det också sedan när jag kollade på mobilen. Men nu har jag fått låna en ny dator, så nu hoppas jag på det bättre 🙂 kram

  Reply
 • dina bryn dödar sååååå fina

  Reply
 • Tack 🙂

  Reply
 • Gud så fint! Så himla fina fräknar!

  Reply
 • Tusen tack 🙂

  Reply
 • Hej Linda! Har följt din blogg ett tag och du skriver inte ut dina brynprodukter 🙁 Jag vet att du nämnt att du använder anastasia dip brow pomade men vilken färg använder du nu? 🙂 (i en video förut hade du ebony men undrar vilken du använder med din nuvarande hårfärg) Kram! du inspirerar mig <3

  Reply
 • Hej!
  Just nu använder jag en skugga från Make up store som heter Charcoal. Glömde stänga locket på min älskade dip brow så den torkade igen 🙁 Men Charcoal växer på mig faktiskt 🙂 kram

  Reply
 • Åh kan du inte lägga upp på tatueringen sen?
  Bilderna ser bra ut. Tack för en bra blogg! ☺

  Reply
 • Älskar fräknarna 🙂

  http://emmasspeciella.blogg.se

  Reply
 • Hei.

  (Skriver på norsk, håper det går bra)
  Jeg lurer bare på hva slags foundation/farget dagkrem du bruker i ansiktet. Ser at du har litt fregner, og det har jeg også, og huden din ser så fin ut .

  Kram Mari

  Reply