Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:49 | July 26, 2015

Bekänn dina skönhetssynder/Confess your beauty sins!

skog2

Jag tycker alltid det är roligt att veta vad ni läsare har för skönhetssynder! Jag VET att alla har dom, och det är nu vi ska erkänna för varandra att ingen är perfekt! okej? 🙂

Några av mina skönhetssynder: 
-Jag är en “pillare” och pillar tamejfan på ALLT! sårskorpor, nagelflisor, finnar, prickar, sånt som inte ens hunnit bli prickar än.. you name it! och när en pillad finne blivit en sårskorpa, pillar jag på den med. Linus blir skitarg på mig vartenda gång det är lite tyst framför badrumsspegeln. Tyst är nämligen= full koncentration och pillmode
-Jag är även jättedålig på att tvätta mina privata sminkborstar
-Mitt sminkbord är alltid KAOS, bara jag själv hittar grejer där, och MINST fem prylar trillar i golvet varje dag pga detta kaos..
-Jag rakar mothårs

Vad har ni för synder?

 

/Now it’s time to confess our beauty sins!
What´s your beauty sins?


42 kommentarer42 kommentarer om “Bekänn dina skönhetssynder/Confess your beauty sins!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej!
  Jag är, precis som dig, en pillare. Min sambo blir också galen på mig, haha ^^ Jag är också skitdålig på att tvätta mina penslar och jag har en tendens att tappa bort alla mina sminkgrejer så att jag köper nya istället = jävligt dyrt xD

  Älskar din blogg! Puss! <3

  Reply
 • Sämst på att rengöra mina borstar
  Rakar också mothårs
  Somnar ofta med sminket på

  Reply
 • Jag är också en pillare! Älskar verkligen att klämma finnar, tyvärr… Och pilla på skinnflikar, nagelband, u name it. Sen tvättar jag bort mitt smink med ögonsminkborttagning, aja baja..! Har massa fler skönhetssynder men då skulle det bli en hel novell här, dessvärre 😉

  Reply
 • Åh! Jag är också en manisk pillare! Och rätt kass på att tvätta penslar. Tur man inte är ensam om just dessa 😉

  Reply
 • Rakar också mothårs, och somnar med sminket ibland. Pillar också på finnar, sårskorpor, hudflikar (vad jag än kan komma över egentligen.)

  Skulle tro att jag skönhetssyndar en hel del. :’)

  Reply
 • Pillar såklart, men så har jag också en ovana att klia och gnugga mig skithårt i ögonen, och dra i ögonfransarna för att liksom klia. Min kille blir också tokig när jag håller på så, haha!

  Reply
 • Jag pillar med på allt! inte så bra hehe..

  Reply
 • Roligt inlägg!!! Jag är med skitdålig på att tvätta mina sminkborstar, tar oftast inte bort håret i hårborsten förens jag verkligen måste, i perioder skitdålig på att använda tandtråd och munskölj och i perioder nästan manisk i mitt användande av det!

  Reply
 • Jag är definitivt en pillare!! Blir skitsur om jag inte får pilla sårskorpor eller klämma finnar på sambon 😉 Sminkborstar, likt många ovan, är jag dålig på att tvätta. Jag glömmer ofta av o använda värmeskydd, tar det ibland EFTER plattning för att på nåt sätt kompensera mitt stackars hår .. Sen klipper jag topparna med nagelsaxen ibland, när man ser nått sprött, dock bara på ena sidan vilket resulterar i en något sne frilla efter ett tag 🙂

  Reply
 • Jag har en så sjukt dålig vana som är jävligt avslappnande för mig och det är att gnida mina läppar så mycket att det lossnar hud, ungefär som en peeling fast med hjälp av friktionen som bildas mellan mitt finger och läpparna. Jag hatar mig själv för detta och min kille blir tooookig när jag gör detta.

  En annan sak är att jag älskar att gå till frissan och göra mitt hår fint men det slutar alltid med att när jag sätter mig i bilen så drar jag upp håret i en slarvig ful knut och har det så 24/7 alla årets dagar. Mycket praktiskt i mitt jobb som sjuksköterska men inte så rolig frisyr.

  Reply
 • åh jag pillar också på precis allt! försöker låta bli men de går typ inte haha..
  rakar också mothårs. tvättar håret för ofta, typ varje dag.. har nog några gamla mascaror som jag fortfarande använder, använder inget värmeskydd.
  säkert massa mer som jag inte kommer på hehe..

  Reply
 • Pillar också! Bara i ansiktet. Har egentligen knappt någon acne men tidigare hände det ofta att jag fick såna ryck och försökte klämma precis allt i ansiktet, minsta lilla (ibland inbillad) por = massor av röda prickar och sår i ansiktet, såg inte klokt ut ett tag, vågade inte visa mig ute. Riktigt jobbigt men har skärpt mig nu!! Min andra synd är att jag är för lat för att lära mig sminka mig ordentligt fast att jag gärna vill. Använder just nu Dr Paw Paw Peach läppbalsam som du tipsade om, som ögonskugga och rouge och läppglans… tillsammans med lite mascara. Det är min avancerade fest-sminkning 🙂

  Reply
 • 1. Tar aldrig bort smink i själva ansiktet…. Och om det görs, görs det några dagar senare med en vanlig tvål i duschen…
  2. Har haft mina sminkborstar i några år och tvättat de kanske.. 4 gånger?
  3. Sitter och pillar i mitt hår och dela hårstråna så de blir ännu mer slitna..

  Reply
 • Pillar, definitivt , men min största synd som jag känner själv är att jag är alldeles för hårdhänt runt ögonen när jag gnuggar, kliar, drar o har mig. Ajabaja.

  Reply
 • Jag är också en pillare haha, och det gäller allt!!!
  Sedan är jag väl ganska dålig på att tvätta mina borstar, men jag börjar bli bättre!

  Sedan tror jag inte att det är något speciellt, eller så tänker jag inte på det eftersom det förmodligen är en “vana” för mig!

  Du är sjukt grym, älskar att följa dig!

  Reply
 • Oj, när man börjar tänka efter kan listan nog göras hur lång som helst. Men pillar/river/klöser som en besatt på allt som går! Rakar också mothårs. Är ganska bra på att göra rent sminkborstarna, men använder 9/10 gånger vanlig handtvål. Fuskar med att använda lite för mörk foundation (när vinternyansen tar slut, och jag bara har sommarnyansen kvar), och intalar mig själv att jag kan dölja det med för ljust puder… Contourar som att jag ska vara med i värsta photoshooten en helt vanlig vardag lite oftare än vad jag vill erkänna.
  Trots hög smärttröskel har jag ALDRIG pallat att noppa ögonbrynen, går bara inte (nån smärre fobi) så kör mest med ögonbrynskniv men fuskar ganska ofta och kör ett varv med rakhyveln.

  Reply
 • Åh jag är också en pillare och rakar mothårs! Klipper dessutom håret alldeles för sällan, senast va för 10 månader sen men än är det faktiskt inte slitet då jag inte använder mig av värmeverktyg? Fler än så har jag nog inte, inte vad jag kan komma på i vart fall.

  Reply
 • sminkar alltid av hela ansiktet.. Utom just mascaran som jag av någon anledning glömmer allt för ofta.
  Pillar och river på alla prickar jag har på hela kroppen.
  Värmeskydd glömmer jag allt för ofta och somna med blött hår är en dålig vana som resulterar i ett väldigt slitande i håret dagen efter 🙁

  Tips till er som tycker det är jobbigt att sminka av sig, köp våtservetter så kan ni sminka av er i sängen. Bättre än inget och det minsta man kan göra efter en sen kväll ute 🙂

  Reply
 • Åh har precis samma synder som dig!! Plus att jag inte tar bort maskaran med borttagning, utan blöter maskaran med vatten o tvål som jag har på fingrarna och sen DRAR av maskaran. Har dock väldigt fina täta fransar ändå
  Men AJABAJA!

  Reply
 • Rengör aldrig mina borstar.
  klarar inte av sminkborttagning utan tar bort mitt smink med vatten och tvål.
  När jag har påbyggda fransar och blir trött på de sista så drar jag av dem.
  Detta är kanske inte något skönhetskopplat men jag biter av mina smaklökar + biter mig i kinderna. (det är en ovana jag fått efter att ha haft mycket problem med blåsor i munnen)

  Reply
 • Jag är beroende av att pilla i hårbotten. River med naglarna vilket gör att håret blir fort fett och sen måste jag tvätta håret oftare än nödvändigt. 🙁

  Reply
 • – smörjer mig i ansiktet med bodylotion
  – River bort naglar, plus använder aceton som nagellacksborttagning
  – Vet inte om det är en synd men när jag ser en kluven topp så drar jag av hela hårstrået.
  – Använder händer till allt och pillar i alla burkar utan att använda borstar 🙂

  Reply
 • Rakar också mothårs!
  Tvättar inte av sminket om jag inte har någon ögonmakeup (alltså bara concealer)
  Smörjer inte alltid in mig efter jag duschat/badat (även fast jag har supertorr hud)
  Jag är ingen pillare, däremot är min pojkvän det och han måste tydligen ta bort finnar och annat som jag inte ens ser. Blir galen på honom!

  Reply
 • Jag pillar också på allt som alla andra också verkar göra.

  Annars tvättar jag mina penslar för ofta (ja, det går). Använder dem en gång, sen ska de tvättas. Lite onödigt egentligen.

  Jag tvättar håret för ofta, så jag blir lättare fet i hårbotten nu.

  Jag tvättar då kroppen också för ofta, så jag är helt torr…Varför funkar det så? Borde inte kroppen bli fetare då också?

  Köper massa stylingprodukter till håret, men använder aldrig dem, jag är för lat och fokuserar hellre på sminket.

  Jag köper samma smink flera gånger, för att jag glömmer att jag redan har det och inte använder det.

  Reply
 • Har en dålig ovana att alltid dra av mascaran med naglarna.. Vet inte varför men då och då blir fransarna väldigt glesa på grund av detta. Testade fransförlängning förut men det var hopplöst, drog av dem en efter en och fick fylla på en gång i veckan tillslut haha

  Reply
 • Mina ögon typ vattnas jätteofta sen typ torkar jag bort det vilket resulterar i att det blir jättetort runt ögonen.

  Men det var allt!
  Älskar din blogg det syns att du verkligen brinner för det du gör!
  Keep Up the good work!❤️

  Reply
 • är också en pillare, det känns så jäkl onödigt men kan ändå inte låta bli. Har testat allt och gick till slut till vårdcentralen när jag insåg att jag inte kunde sluta och de konstaterade att jag har Dermatillomani. Finns hjälp att få om man vill sluta pilla.

  Reply
 • *När jag sitter i soffan på kvällarna drar jag av mig mascaran med naglarna, vilket resulterar i massa glipor mellan fransarna ibland, inte så snyggt!
  *Pillar på massa finnar och pormaskar på ryggen så det ser ut som jag har värsta acnen fast det egentligen inte skulle sett så farligt ut, vågar inte visa mig i toppar med bar rygg.
  Tror jag har Dermatillomani för kan verkligen inte sluta pilla, blir avslappnad av att pilla. Pillar inte bara på ryggen utan allt jag kan komma åt..
  *tvättar endast av sminket i duschen när jag tvättar håret, alltså typ varannan, var tredje dag åker sminket av :p

  Reply
 • Pillar alltid i ansiktet med smutsiga fingrar och blir sedan irriterad över att hyn aldrig är fin..

  Reply
 • jag pillar med på ALLT. har eksem så man har ju lite sår och sådant man kan pilla och klia bort… Även allt som blir en liten “bula” trycker direkt.

  Petar alltid med fingrarna från en bruk med smörjor osv.

  tvättar inte mitt ansikte varje dag, men känns som mina eksem mår bra av att låta det va så har ej tvättat mitt ansikte på några dagar.

  ex mascara, bruka använda dem längre än 3 månader, slänger den när det verkat torkat ut :p

  behöver ej skrubb, räcker att jag står en stund i duschen och dra med fingrarna och gnugga så går den mesta döda huden bort.

  gud finns säkert mer men kommer på detta just nu :p

  Reply
 • Er også en manisk piller! Skulle virkelig ønske jeg klarte å slutte, men er totalt håpløs haha.. Også veldig sløv med å vaske sminkekostene, så det må jeg uten tvil skjerpe meg på 🙂

  Reply
 • Jag är ganska duktig på att tvätta mina penslar, använder inte foundation speciellt ofta så den penseln är alltid ren, sen byter jag ögonskuggor mellan ljust och mörkt typ jämt när jag sminkar mig och använder samma borsta till allt sånt, men de tvättar jag också ofta just pga detta.
  Har en grej jag inte gör men som inte riktigt är någon confession, men jag plockar nästan aldrig ögonbrynen! Jag fixar till dem och tar ett hårstrå här och där men sällan flera samtidigt, det har med lathet att göra och att jag har rätt snygga bryn ändå hehe. Sen drar jag alltid i mina ögonfransar så att de “lösa” lossnar. Precis som med håret som jag pillar i hela tiden.. Och sen kliar jag mig i ansiktet med naglarna haha. Kliar det så kliar jag haha, inte superbra med tanke på hygien och sånt men vad ska en annars göra hehe..

  Reply
 • AAAH är också en manisk pillare.. Blivit bättre med åren men kaninte ha långa naglar till exempel, pillar alltid sönder dem! 🙁 Är såååå glad över att jag extremt sällan får finnar eller pormaskar i ansiktet, hade kunnat pilla mig blodig.. Är ockå sämst på att tvätta borstar samt hålla ordning på mitt smink 🙁 mitt badrum är en röra utan dess like. En annan grej med mig är att jag ibland använder smink för länge, alltså inte kastar det när det går ut utan envisas om att köra på trots att det ibland blir torrt och dåligt. Fy på mig!

  Reply
 • Använder aldrig bodylotion, orkar inte vara kladdig. Men det som drabbar mig mest är nog den eviga jakten på de perfekta produkterna. Jag fick vuxenacne för några år sedan och blev besatt av ansiktsrengöring och foundation. Jag har ett helt skåp fullt med olika foundations och dyra cremer. Det här kostar tusentals kronor när jag egentligen bara hade behövt SLUTA PILLA. Nu har jag börjat på p-piller så finnarna är borta men har ju fortfarande en del ärr och ganska rödflammig hud så jakten fortsätter…

  Reply
 • Min största synd är att jag böjer mina ögonfransar även när jag målat ett lager mascara. Tycker att mina fransar blir finare då.. Har alltid gjort det. Sedan duschar jag varje dag och rengör sminkborstarna för sällan. Rakar också mothårs. Finns säkert massa mer men det är vad jag kommer på just nu.

  Reply
 • Måste nog vara att jag ofta är för lat för att tvätta bort smink och dubbel synd att jag använder tvål till att få bort mascaran och eyelinern då sminkborttagningen inte hjälper. Borde ju köpa någon oljigprodukt men nä.. Sen har jag märkt att jag nog aldrig skulle kunna klara av att ha en fransförlängning för jag gnuggar alldeles för mycket i mina ögon. En sista confession skulle väl vara att jag är världssämst på att komma ihåg att klippa mina tånaglar, dom kan literally bli så långa att tåna börjar skava i varandra samt att jag känner nageln fastna längst fram i skon. Men tånaglar är typ det sista jag tänker på haha

  Reply
 • Samma synder som du, tyvärr … och är dålig på att hålla min hudvårdsrutin. Skippar ofta steg av ren lathet, och eftersom att jag är blessed med en tålig hy klarar den det. Men det kommer säkert märkas om ett par år …

  Reply
 • – Jag pillar hemskt gärna på alla typer av sår, skorpor, finnar, allt. Tänker inte ens på det!
  – Tvättar sminkborstar allt för sällan.
  – Avskyr att smörja in kroppen! Gör bara om huden kliar för att den är torr, eller om jag ska använda BUS typ. Haha
  – Olika ansiktsprodukter beroende på om jag sover hos min kille eller hos mig. Min hy skulle må så mycket bättre om jag höll mig till samma.

  Kul att läsa om allas synder. Roligt att vissa saker känner man igen sig i, medan andra saker är heliga rutiner (för mig, typ tvätta bort smink) som man aldrig skulle slarva med – min hy skulle kaosa (hemligt avis på alla som kan slarva någon gång utan krig i ansiktet dagen efter).

  Reply
 • Torrakar under armarna, rakar istället för plockar ögonbryn. Har smink från billiga kassa märken och använder fingrar istället för penslar. Använder puder fast det är söndersmulat. Trycker och river finnar.
  Tvättat ansiktet med vanligt tvål och vatten
  Använder nästan aldrig värmeskydd

  Reply
 • Haha så roligt att det inte bara är jag!! Min pojkvän blir rasande på mig när det blir tyst i telefon (han bor utomlands för tillfället) eller när jag är länge på toan och kommer ut alldeles sönderklämd. Jag klämmer tills jag blöder, DET SKA UT. Har många små svarta pormaskar trots att jag är supernoga med sminkborttagning och att aldrig ta i ansiktet så de klämmer jag gärna. Och börjar jag så kan jag sitta i timmar. Sen ser jag ut som att jag har acne dagen efter fast jag inte har det.
  – jag liksom studerar hårtopparna uppifrån och letar efter små “prickar” eller kluvna toppar och drar i dem tills de går av. Kan ha en hel matta i famnen när jag har hållt på en stund. Känns som en synd eftersom det gör att mina toppar är tunnare än resten av håret. Men jag tänker att har de blivit kluvna är de ju beyond saving liksom haha.
  – jag kan inte vänta tills jag får en nagelfil om jag får en flisa i nageln, så även om alla är lika långa och jättefina så klöser jag av den
  -jag klöser på näsan när jag ser på tv, typ klöser av alla pormaskar så nu har jag stora gropar där
  -klipper mina nagelband allt för ofta samt river i dem så jag har alltid en infektion i minst en nagel på antingen tår eller fingrar

  Reply
 • Mina dåliga vanor är:
  – Samma som många andra, pillar på finnar, skorpor osv.
  – Tvättar ansiktet med handtvål.
  – När jag är osminkad blir jag dra i mina ögonfransar och ögonbryn och ser om de finns några lite lösa liksom.

  Reply
 • *Tvättar mina penslar alldeles för sällan
  *petar i produkter med fingrarna
  *tvättar håret nästan varje dag
  * smörjer inte in ansiktet på kvällen
  * klämmer alla pormaskar/finnar jag ser
  * rakar mothårs
  * tar bort ögonsmink med ansiktsrengöringen
  * drar och sliter i huden kring ögonen
  * Dålig på att använda solkräm och solar solarium ungefär en gång i månaden, (gör så att jag får mindre finnar)
  * River och BITER på mina naglar fast jag vet att det är jätte äckligt, även nagelbanden
  * Är jätte dålig på att borsta tänderna kvällstid, men borstar tänderna 2 gånger på morgonen, kanske för att kompensera upp?
  * Slänger inte smink som “gått ut i datum”, särskilt torra produkter som ögonskugga, och även läppstift som jag inte använder så ofta.
  *Smörjer nästan aldrig in kroppen
  * Skrubbar alldeles för hårt med skrubbhandsken i duschen
  * använder ansiktsskrubb alldeles för ofta eller för sällan, går i perioder och det finns inge mellanting.
  * Klöser bort nagellack istället för att använda remover.
  Listan kan säkert göras längre… haha!

  Reply