Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:30 | July 29, 2015

Wild Moss

wm wm1

Kolla vilken härlig färg från CND! Känns lite höstig om jag får säga det själv. Täcker bra på två lackningar. På bilden har jag även CND:s weekly top coat för bättre hållbarhet och glans.
Pris 135:-

/Look at this nice moss green color from CND! Got a pre-autumn feeling 🙂
Full coverage in two applications. I also used Weekly top coat from CND for more shine and longer lasting color


6 kommentarer6 kommentarer om “Wild Moss”

  Hej Linda!
  Jag har en fråga 🙂 Jag är 17 år & vill börja testa på eyeliner. Vilken skulle du rekomendera till en nybörjare? Tror du att mus cake eyeliner passar till nybörjare eller ska jag handla en s.k. “felt tip eyeliner”?
  Tack på förhand! Kram

  Reply

  Hej Ebba! jag tycker helt klart en gel eyeliner är bästa alternativet för dig som vill prova på lite 🙂 Tycker att NYX mousse liner är jättebra, och inte så dyr heller, annars är MUS cake liner super! mycket enklare än felt tip om du vill ha en skarp liner, dock tycker jag att det behövs både primer och ögonskugga för att cake linern inte ska kladda av sig på ögonlocket. Hoppas det hjälpte 🙂 kram

  Reply

  Tack så jättemycket för svaret! 🙂
  Ska nog testa på mousse linern. Tack för tipset!
  Man måste ha enskild pensel till då va?
  Kram 🙂

  Reply

  HEj!

  Jag ska snart göra en TCA-behandling. Jag undrar om du har några erfarenheter av detta – ngn du känner som har gjort en sådan, eller om du bara har en allmän uppfattning av den?

  Kram
  THerese

  Reply

  Hej! Jag tänkte kolla om du vet någon affär som säljer cnd nagellack?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här