Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:37 | July 31, 2015

Todays look

31juli 31juli1 31juli2

Hej fina ni! Idag har jag sovit, verkligen SOVIT! Kom hem vid halv tre igår (det är sent för ett tant som mig ska ni veta :P) Var på Annica och Marcelos 50-årsfest ute på Villa Soludden på Värmdö igår. Jäklar vilken fest! De satte ribban fruktansvärt högt där 🙂 Och vilket ställe, WOW.
Tack så mycket Annica och Marcelo för en härlig kväll!

Här är dagens makeup

Jag har använt/i’ve used
Too faced shadow insurance
NABLA eyeshadow Madreperla
Palina stardust Gwyneth
NABLA eyeshadow Mimesis
NABLA eyeshadow Petra
NABLA eyeshadow Peach
NABLA eyeshadow Babylon
NABLA eyeshadow Citron
Kat von D ink liner Trooper
NYX doll eye long lash mascara

Läppar/Lips
Anastasia liquid lipstick Dusty Rose
Anastasia Liquid lipstick Veronica

Kinder/cheeks
The Balm blush Hot mama
Make up store micro shadow Smog


16 kommentarer16 kommentarer om “Todays look”

  ALLTSÅ MMMHHM, vad fint det är när huden får lysa igenom så där! Du är så vacker och inspirerande Linda!!

  Reply

  Alla dina make ups ser likadana ut! Variation tack!

  Reply

  Vad tråkigt att du tycker så! Det är inte helt lätt att komma på 365 olika sminkningar varje år ska du veta! Men jag gör så gott jag kan 🙂

  Reply

  Linda! Jag har precis införskaffat Anastasias Dipbrow Pomade, efter att ha hört och tipsats om den prick överallt. Jag märkte på en gång att jag tycker att den är skitsvår att dosera?? När en tittar på tutorials (bl.a. din) ser man dig aldrig ta produkten med penseln, och jag skulle såååå gärna se en video hur du doserar din pomade innan du applicerar den på brynen? Känner mig så bortkommen i tekniken. Antingen blir det för mycket eller alldeles för lite och penseln blir alldeles hård. Hjälp mig snälla!

  Reply

  Hej! Den är lite knepig att dosera i början, men man får träna! jag tar bara vääääldigt lite, vilket ger en naturligare look än om man smetar runt penseln i burken 🙂 Hoppas det löser sig! Kram

  Reply

  Ooo, I love it Linda. I wear the same kind of make-up all the time 😀 usually without the bottom lashline because I feel that it does not really suits my under eye wrinkles 😀 but it’s perfect. I’m sending big hugs <3

  Reply

  Oj driver hon.. Förvånas varje dag över vilken fantasi och variation du ständigt kommer med!! Ääälskar dina make ups fortsätt bara som du gör vi är tusentals som uppskattar<3 Älskar verkligen färgerna i denna, och själva skuggningen är min favorit!<3<3

  Puss å kram tack för bästa bloggen!!

  Reply

  Ooo, I love it Linda. I actually wear this kind of make-up every day. But usually without the bottom lashline because I think it makes my under eye wrinkles more huge and also visible 😀 but this look is perfect. I’m sending big hugs to you <3

  Reply

  Med risk för att låta som ett rövhål så måste jag säga att du passar bättre i rött eller brunt hår. Nu ser det grön/grått ut :/

  Reply

  haha, ingen fara 🙂 jag gillar nog bäst också brunt hår, men just nu får det vara ljust ett tag i väntan på vad jag ska göra härnäst, detta är bara en “mellanfärg”. men håret pallar inte så mycket mer just nu så jag ligger lågt. Att det ser grön/grått ut är nog bara ljuset på bilderna, det är mer guldigt irl.

  Reply

  Men alltså NEj vilken tönt. Du har ju väldigt varierande och inspirerande sminkningar Linda! För övrigt är det skitsnyggt när du har naturligare bas och låter fräknarna lysa igenom – för det är väl det, eller är fräknarna påmålade? Jäkligt snyggt i alla fall.

  Reply

  Tack så mycket 🙂 Jag har både liiiite fräknar kvar från resan, men resten är målat. Det kommer tutorial på detta nästa vecka!

  Reply

  Hur får du till en sån skarp linje i globlinjen? Är det bara precision eller har du nåt smart hjälpmedel?

  Reply

  Wow! Amazing look! You look like an angel! X

  fashionistainthedark.blogspot.com

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här