Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:37 | August 10, 2015

Missade du Hallå P3?

p3

Åh det var såååå kul att vara med i hallå P3 idag! Det kom in sååå mycket frågor och det var ju helt omöjligt att svara på allt! Och jag ville prata hur mycket som helst, just om kemikalier och djurförsök.. men det fanns liksom inte mer tid.. en timme gick helt otroligt fort
Och jisses, vad jag säger “asså” hela tiden!! hahahaha
Missade ni programmet så kan ni lyssna på Sveriges radios hemsida, klicka på bilden eller HÄR för att komma dit


1 kommentarerEn kommentar om “Missade du Hallå P3?”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Lyssnade med spänning idag, alltid lika inspirerande att lyssna på dig 🙂 Håller helt med dig, hade gärna hört mer om just kemikalier och djurförsök, skriver du fler inlägg om det är jag den första att läsa! 🙂

    Reply