Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:01 | August 15, 2015

Todays look

15aug 15aug1 15aug2

Gjorde en lite annorlunda look idag, skulle gärna vilja göra sådana här looker oftare, men accessoarer och grejer, men det tar ju lite längre tid än en “vanlig” look 🙂

Jag har använt/I’ve used
Too faced shadow insurance
NABLA eyehsadow grenadine
NABLA eyeshadow Daphne
NABLA eyeshadow Zoe
NABLA eyeshadow Petra
NABLA eyeshadow Peach
Make up store microshadow Charcoal
Lashes ?
NYX Doll eye long lash mascara

Läppar/lips
Too faced perfect lips lip liner Perfect red
NARS Satin lip pencil Golshan

Kinder/cheeks
The balm Mary-lou manizer
Isadora face sculptor 03 Nude
urban decay Afterglow 8-hour powder blush Bittersweet

Hatt/hat
Dollarstore

Blomsterkrans/Flowercrown
Bought in  tokyo

spetschoker/Lace choker
Cocoo.se


17 kommentarer17 kommentarer om “Todays look”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • It`s gorgeous! Love your make up, you always inspire me to try something new) Thanks for your wonderfull work. Hugs from Ukraine)

  Reply
 • Hej! Jag har en fråga åt dig om schampo och balsam! Jag har långt tjockt hår som tovar sig av minsta lilla. Jag har tidigare använt mig av Maria Nila och tyckt det funkat bra men det är ju för färgat hår. Just nu använder jag mig av Bed head vilket inte funkar alls! Nu till frågan, rekommenderar du något? Jag har kollat på Matrix och Kevin murphy, någon av dem du rekommenderar? Mvh besviken tjej med ledset hår.

  Reply
 • Gå in på Elin Johanssons blogg. Hon är en otroligt duktig frisör med en jättebra blogg. Hon tipsade om vodka i balsamet som hon hört talas om och jag provade. Funkar kanon! Håret blir alldeles lent efter det. Så när mitt hår blir tovigt kör jag med 1/2 msk baccardi(funkar det med) i lite balsam,låter sitta i 1 min och sköljer.

  Reply
 • Stunning! I’m so in love with this look! Wow 🙂

  Reply
 • Åh, magisk sminkning! 😀

  På måndag börjar jag min makeupartist utbildning, så taggad! Kika gärna in på min blogg för att följa min resa, http://www.blondehair.blogg.se

  Reply
 • Ett ord : wow!!
  Helt fantastiskt fint

  Reply
 • Så fantastiskt gjort! LÖVE IT!

  Reply
 • Sååå fint!!! 😀

  Reply
 • Jag visade de här bilderna till min syrra och sa att det här är sminkbloggen jag läser. Hon typ skrek.

  Reply
 • Åh, du skulle lätt kunna vara makeupartist i Tim Burtons filmer! (och andra filmer såklart) Du är så talangfull 😀

  Reply
 • Hej!

  Jag har problem med stora porer så nu har jag äntligen bestämt mig för att göra en likadan behandling som du har gått och gjort. Dermapen eller vad det heter. Hehe. Jag undrar hur din hy reagerade efteråt? Jag läste att du “fjällade” lite efteråt men jag skulle gärna vilja veta lite mer. Jag har en tid inbokad på torsdag men jag står lite i valet och kvalet om jag ska behålla den tiden, eftersom det är markus krunegård och popaganda veckan efter och då vill jag inte riskera någonting. Men samtidigt om det hinner “lägga sig” så vore det ju perfekt!

  Jag är väldigt tacksam för svar!

  Ha det bra och tack för en fin och vettig blogg!

  Reply
 • Hej!
  Ja man fjällar ju efteråt, men hur mycket är nog individuellt. Man ska ju inte sminka sig samma dag som man gjort dermapen, men gör så att ring dit du ska och fråga lite, det var längesedan jag gjorde det nu så jag minns inte riktigt.

  Kram!

  Reply
 • Love the red lips! I have a question btw, never saw you using turquoise mascara, how would you use it? I saw one from Chanel jazzy blue it’s the name. Please maybe you could teach how to use that. I have brown eyes and hair.

  Reply
 • Åh det här är sååå snyggt! Helt otroligt underbart! Du är så grymt duktig!

  Reply
 • Så snyggt! Du är verkligen kreativ och bilderna är fantastiska 🙂

  Reply
 • Åh nu var det ett tag sedan jag va inne på din blogg av någon anledning. Men alltså, wow. Du visar ju fortfarande att den är värd att kolla igenom varje dag. Det här är helt fantastiskt vackert Linda, och bilderna är helt fenomenala (säger jag som är fotograf). Blir så inspirerad!

  Reply
 • Åh tack så jättemycket 🙂

  Reply